Tko koristi naše proizvode koristi i naše prednosti! Naša kvaliteta se isplati!

 

1. 100% PROVJERENO

5 zaposlenika rade u našem odjelu testiranja i skladištenja u našoj centrali u Zagrebu kako bi razvili i unaprijedili nove proizvode. Na više od 100 m² nalazi se moderni prostor za testiranje.

 

2.  5% ZA ISTRAŽIVANJE - 100% ZA VAS

Uz klimatizacija.hr ste uvijek u korak s vremenom i tehnologijama. Ulažemo 5 posto našeg prometa u istraživanje i razvoj. Tako svake godine uvodimo znatno više inovativnih proizvoda u našu ponudu od ostalih konkurenata na tržištu regije.

 

3. U HRVATSKOJ

Mislite globalno - djelujte lokalno! Svjesno smo donijeli odluku razvijati se više ovdje u Hrvatskoj jer se možemo osloniti na izvrsnu kvalifikaciju naših zaposlenika, kao i na dobro organizirane radne procese. Samo u takvim uvjetima nastaju kvalitetni proizvodi i usluge!

 

4. GLOBALNI PROIZVOĐAĆI – GLOBALNI DIZAJ PROIZVODA

Jasnoća, objektivnost, funkcionalnost, kvaliteta - s tim karakteristikama karakterizira se japanski, korejski, kineski i njemački dizajn proizvoda u našoj ponudi. Klimatizacija.hr radi s izvrsnim i provjerenim proizvođačima opreme Mitsubishi electric, Toshiba, Fujitsu, Hyundai, ,Trotec, QZEN,....direktnom komunikacijom s njima poboljšavamo njihove proizvode kako bi dobili proizvode koji su u svakom pogledu: tehnički su superiorni, vizualno privlačni i imaju izvanrednu kvalitetu.

 

5. SVE PROIZVODE UVOZIMO IZRAVNO OD PROIZVOĐAČA I U VELIKIM KOLIČINAMA

Direktnim uvozom proizvoda iz tvornica diljem svijeta osiguravamo svojim kupcima najpovoljnije cijene i najkraće moguće rokove isporuke naših proizvoda u ponudi.

Također masivnom distribucijom naših proizvoda štedimo svi.

 

6. STALNA DOSTUPNOST I BRZA ISPORUKA

Bilo da ste kupili ili iznajmili uređaj - kod klimatizacije.hr je sve na skladištu. Trajno je dostupno preko 10.000 uređaja, strojeva i mjernih uređaja te 500 uređaja za iznajmljivanje.

 

7. VLASTITA USLUGA POPRAVKA / ODRŽAVANJA

Možete se osloniti na kvalificirano osoblje - uključujući mobilne usluge servisa. Upravljamo vlastitim voznim parkom i specijaliziranim radionicama i servisima, te preko naše mreže partnera u vrlo kratkom roku smo spremni otkloniti bilo kakve nedostatke na našoj opremi.

 

8. DOSTUPNOST REZERVNIH DIJELOVA TIJEKOM MNOGIH GODINA

Sada i u budućnosti klimatizacija.hr vam može isporučiti rezervne dijelove za sve potrebe naše opreme. Stalno imamo na skladištu više od 1.000 raznih rezervnih dijelova.

Slobodno se oslonite na nas tu smo i poslije vaše kupnje!

 

9. OPTIMALNI OMJER CIJENE I UČINKA

Već više od 25 godina prodajemo proizvode našim kupcima, koji se isplate godine su potvrda te tvrdnje. Ali osim toga klimatizacia.hr također nudi i financijska rješenja za kupnju, iznajmljivanje ili leasing opreme. Iskoristite cjelovito financiranje s nama sa ili bez banke.

 

10. NAŠE USLUGE

S našim proizvodima dobivate važne usluge koje jamče funkcionalnost vaših uređaja: montaža, servis, treninge, uređaje za testiranje, probni rad, savjetodavne usluge pri izračunu instalacija i još mnogo toga. A također na raspolaganju Vam je i usluga terenskog osoblja s kojim se možete na licu mjesta savjetovat

 

 Imate li pitanja?

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje:                             +385 1 234 25 25
Industrija:                              + 385 1 234 25 25
Krajnji potrošaći:                             0800 0077
E-mail:                           [email protected]