Uključite svježi zrak, isključite štetne tvari


Oko 8.000 litara zraka udišemo iz dana u dan u zatvorenim prostorijama. Pritom zrak prostorije može često biti i do deset puta opterećeniji sa štetnom mješavinom različitih čestica, nego svježi zrak. Alergeni kao što su pelud, životinjske dlake ili klice plijesni, fina prašina, bakterije, isparavanja namještaja i tapeta, prašina tinte iz printera ili dim cigareta uvelike mogu utjecati na zdravlje, učinkovitost i udobnost.

 

 

AirgoClean - ime za svježi zrak


Sa pročišćivačima zraka AirgoClean možete stvoriti sigurnu i čistu okolinu u uredu ili kod kuće. Štetne tvari se filtriraju iz zraka, tako da se vraća samo čisti i zdravi zrak u prostoriju. Na temelju svojeg lijepog dizajna savršeno pristaju u svaku modernu radnu i stambenu okolinu i zahvaljujući integriranim ručkama se mogu jednostavno transportirati iz jedne prostorije u drugu.

 

Efektivno čišćenje zraka
AirgoClean-pročišćivači zraka filtriraju 99,7 % svih štetnih tvari u zraku čak do veličine od samo 0,3 μm zahvaljujući True-HEPA-filter kombinaciji s aktivnim ugljenom. Efektivno oslobađaju zrak od peluda i drugih alergena, fine prašine, dima cigarete, mirisa i bakterija, klica plijesna ili virusa

AHAM-certificiranje
AirgoClean-pročišćivači zraka su serijski AHAM-certificirani. U SAD-u smješten AHAM je neovisna organizacija za kontrolu učinka kućnih aparata. AHAM-certificiran pročišćivač zraka nudi korisniku sigurnost da je „Clean Air Delivery Rate“ (CADR) kontroliran po ANSI-/AHAM standardu AC-1 i certificiran sa CADR-brojčanom oznakom.

Učinkoviti filtar sistem
AirgoClean-pročišćivači zraka su opremljeni sa visokoučinkovitom kombinacijom True-HEPA-filtra aktivnog ugljena. Specijalan AirgoClean filtar aktivnog ugljena djeluje kao katalizator, koji smanjuje oksidacijska sredstva iz zraka i istovremeno adsorbira štetne tvari. Aktivni ugljen raspolaže velikoporoznom strukturom, na kojoj se čestice skupljaju. Nutarnja površina od samo 4 grama aktivnog ugljena odgovara otprilike površini nogometnog igrališta. Zato AirgoClean-pročišćivači zraka ne trebaju dodatni treći predfilter za True-HEPA-filter.

Aktivna zaštita
U nutarnjim prostorijama se nalaze razni VOC-izvori, na primjer podne obloge i slojevi, boje i lakovi, brtve i ljepila, namještaj i tepisi. VOC su supstance, koje već pri niskim temperaturama lako isparavaju – znači „pobjegnu“ u plinsko stanje – i tako opterećuju zrak. VOC-opterećenim zrakom nutarnjih prostorija ljudi mogu trajno oboljeti. U toj vezi je riječ je o „Sick-Building-Syndrom“. AirgoClean-pročišćivači zraka su serijski opremljeni sa senzorom prašine i dodatnim VOC-senzorom. Kvaliteta zraka se stalno mjeri i prikazuje na displeju.

 

 

AirgoClean 10 E


Dizajnerski pročišćivač zraka AirgoClean 10 E ima dvostupanjski sustav filtriranja zraka u prostoriji s predfiltrom Dacron i filtrom HEPA. Uređaj je prikladan za potpuno automatizirano pročišćavanje zraka. Prostorija može biti veličine do 50 m³. Volumen čišćenja iznosi maksimalno 135 m³/h. Tri stupnja ventilacije omogućuju individualno upravljanje uređajem u skladu s potrebama. Zrak se učinkovito čisti pomoću integriranog ionizatora. Uređaj je kompaktan i snažan, a rukovanje jednostavno. Filtri se mijenjaju brzo i jednostavno. Bukom od maksimalno 55 dB(A) uređaj se smatra tihim. Potrošnja energije mala je. Dizajnerski pročišćivač zraka AirgoClean 10 E ima noge te se stoga može upotrebljavati kao samostojeći uređaj.

 

Karakteristike:

 • Dacron i HEPA filtar
 • prikladan za potpuno automatsko pročišćavanje zraka u prostorijama do 50 m³
 • maksimalni volumen čišćenja do 135 m³/h
 • 3 stupnja ventiliranja
 • poboljšano čišćenje zraka zahvaljujući ionizatoru
 • jednostavno rukovanje
 • jednostavna i brza zamjena filtra
 • tihi rad do maksimalno 55 dB(A)
 • mala potrošnja energije
 • vrhunski omjer cijene i snage

 

 

AirgoClean 105 S i AirgoClean 205 S


Kod pročišćivačizraka AirgoClean 105 S i AirgoClean 205 S riječ je o dvostupanjskim sustavima za filtriranje zraka u prostoriji s predfiltrom od aktivnog ugljena i filtrom True-HEPA. Uređaji su opremljeni senzorom za emisiju prašine i HOS-a kako bi se omogućio energetski štedljiv automatski rad. pročišćivačizraka dio su izdanja s markom iz serije pročišćivačizraka koja je diljem svijeta dokazana u milijunima prodanih primjeraka i nagrađena brojnim nagradama. Uređaji su prikladni za potpuno automatizirano pročišćavanje zraka. Prikazi kvalitete zraka i zamjene filtra osiguravaju učinkovitu primjenu. Funkcija brojača vremena i način rada Spavanje povećavaju komfor uporabe. Uređajima se može pomoću infracrvenog daljinskog upravljača jednostavno upravljati s pisaćeg stola.

 

Karakteristike:

 • predfiltar s aktivnim ugljenom i True-HEPA-filtar
 • senzor za prašinu i VOC - emisije
 • štedljiv automatski pogon
 • višestruko nagrađivana i svjetski poznata serija pročišćivača
 • prikladani za potpuno automatsko pročišćavanje zraka u prostorijama do 85 m³ / 170 m³
 • prikazi kvalitete zraka i zamjene filtra
 • funkcije Timer i Sleep
 • daljinski upravljač
 • odlični omjer cijene i učinka

 

 

Više informacija o pročišćivačima i kvaliteti zraka potražite i u sljedećim poglavljima:

Poglavlje 1: FAKTORI ODABIRA PROČIŠĆIVAČA...

Poglavlje 2: AIRGOCLEAN SERIJA PROČIŠĆIVAČA...

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077