Česta pitanja

Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o produljenim jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Anemometar Value VAM-361 - elektronski

Šifra proizvoda: 6540922
Proizvod je dostupan
Cijena za plaćanje internet bankarstvom, virmanom ili karticama jednokratno u poslovnicama
Cijena
154,69 €
U cijenu je uključen PDV (25%)

Elektronski anemometar Value VAM-361 je pouzdan i precizan alat za mjerenje brzine vjetra. Opremljen je LCD ekranom koji omogućava jednostavno i brzo čitanje mjerenih vrijednosti. Ovaj anemometar je posebno dizajniran za profesionalce koji se bave mjerenjem brzine vjetra u različitim aplikacijama.

Ključne Značajke:

  • Raspon mjerenja brzine vjetra od 2 do 30 m/s, što ga čini pogodnim za različite uvjete i brzine vjetra.

  • LCD ekran omogućava lako čitanje mjerenih vrijednosti, što olakšava rad na terenu.

  • Precizno mjerenje brzine vjetra osigurava točne informacije za analizu i praćenje vremenskih uvjeta.

Primjena:

Anemometar Value VAM-361 je idealan za meteorologe, inženjere, tehnike za održavanje i sve druge stručnjake koji trebaju precizno mjerenje brzine vjetra u svojim projektima. Može se koristiti u različitim uvjetima i situacijama gdje je važno imati informacije o brzini vjetra, kao što su praćenje vremenskih promjena, kontrola kvalitete zraka ili rad na projektima koji ovise o uvjetima vjetra.