Datum objave: 28. srpanj 2023.

Grupacija AUX, koja na tržištu posluje od 1986. godine, jedan je od vodećih proizvođača inteligentnih kućanskih uređaja, uključujući i klima uređaje.

Grupa ima 7 modernih proizvodnih centara, najveći u Ningbou, Nanchangu i Tianjinu u Kini te pet centara za istraživanje i razvoj. AUX uređaji dostupni su u više od 100 zemalja diljem svijeta. AUX je postigao ogroman rast zahvaljujući 27 godina iskustva u profesionalnoj industriji rashladnih uređaja i postao je jedan od tri najbolja brenda u kineskoj industriji klima uređaja. Ukupna količina prodaje klima uređaja u razdoblju 2018. – 2020. je na prvom mjestu u svijetu. Potpomognut snažnim istraživačkim i razvojnim sposobnostima, AUX djeluje kao lider u raznim poljima kao što su kontrola promjenjive frekvencije, tehnologija udobnosti i zdravlja te inteligentna tehnologija budućnosti.

Pogledajte njihovu ponudu te kako i koju klimu odabrati za vaš dom ili poslovni prostor.

Stambena serija AUX klima uređaja

AUX J-Smart serija

Divan, sofisticiran dizajn koji predstavlja najvišu razinu. Serija je namijenjena ljudima koji cijene kombinaciju sofisticiranog stila i funkcionalnosti.

AUX J-Smart serija dobitnik je „If design award 2019“, koje su međunarodno priznate kao simbol izvrsnosti u dizajnu. Gotovo 60 stručnjaka iz više od 20 zemalja bira pobjednike na temelju jasnih i točno definiranih kriterija.

AUX J-Smart serija odlikuje se savršenim dizajnom:

AUX J-Smart klima uređaj

AUX J-Smart

Minimalizam

J-Smart klima uređaji namijenjeni su onima koji cijene minimalistička rješenja. Najsuvremenije, bijelo, mat kućište dodaje lakoću interijeru i postaje "tiha pozadina" za suptilan i uravnotežen prostor svakodnevnog života.

Moderan stil

Moderan stil serije J-Smart leži u kombinaciji izvrsnog dizajna, revolucionarne inverterske tehnologije s najbogatijim izborom funkcija u klasi. Ovaj model klima uređaja jedna je od najzanimljivijih ponuda u 2020. godini.

Inovativni dizajn

Lako skidajući donji poklopac kućišta pojednostavljuje montažu i servisiranje uređaja, a patentirani sustav upravljanja dovodom zraka i ergonomski oblik rebra dovodnog zraka osigurava optimalnu distribuciju zraka u prostoriji.

Serija sadrži značajke pogodne za svačije zdravlje, kao na primjer ionizator zraka. Ionizator zraka jedna je od ključnih funkcija koja pozitivno utječe na naše raspoloženje, dobrobit i koncentraciju tijekom rada ili učenja. Ionizator uravnotežuje razinu pozitivnih i negativnih iona u prostoriji te na taj način sprječava razvoj virusa, gljivica i bakterija. Osim toga, neutralizira alergene i neugodne mirise. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, dugotrajna izloženost PM2.5 rezultira kraćim životnim vijekom. Klima uređaji J-Smart opremljeni su filtrom PM2.5, koji uklanja fine čestice prašine koje lebde u zraku i uklanja 99,9% tih zagađivača, osiguravajući čist i zdrav zrak. Osim toga, ova serija sadrži i antibakterijski filter koji je neophodan u uklanjanju svih vrsta bakterija i patogenih mikroorganizama. Oni se zadržavaju se na antibakterijskom premazu na površini filtera. Zahvaljujući baktericidnim tvarima koje se nalaze na površini filtera, razvoj bakterija je inhibiran.

Klima uređaji ove serije opremljeni su i filterom visoke gustoće koji učinkovito zaustavlja onečišćenja u zraku, uključujući prašinu i čestice prašine.

AUX J-Smart serija sadrži ekološki prihvatljivo R32 rashladno sredstvo koje ne oštećuje ozonski omotač, može se reciklirati, koristi se 30% manja količina u sustavu, siguran je za upotrebu i pomaže kod veće uštede energije.

Zahvaljujući visoko učinkovitom kompresoru s naprednom inverterskom tehnologijom i ekološkim rashladnim sredstvom R32, AUX klima uređaji postižu najviše parametre energetske učinkovitosti. Osiguravaju pouzdan, učinkovit rad uz nisku potrošnju energije. Uređaji zadovoljavaju sve zahtjeve Europske unije u pogledu energetske učinkovitosti.

Osim toga, klima uređaji serije J-Smart savršeno će se uklopiti u stil svake prostorije u vašem domu. A osigurat će i savršenu temperaturu prilagođenu vašem životnom stilu i stilu sobe. Uživajte u optimalnoj temperaturi u svom domu.

AUX J-Smart serija pruža značajke najviše udobnosti, a neke od njih su:

Noćni način

Automatska kontrola temperature tijekom spavanja. Klima uređaj povećava zadanu temperaturu za 1°C po satu tijekom prva dva sata rada u načinu hlađenja (u načinu rada grijanja snižava temperaturu istom brzinom). Sljedećih 5 sati održava konstantnu temperaturu, nakon čega se klima uređaj gasi.

Funkcija "I FEEL"

Inteligentno "I FEEL" tumačenje temperature omogućuje savršeno prilagođavanje temperature uvjetima u prostoriji.

Tihi način rada

Izuzetno tih način rada u kojem unutarnja jedinica klima uređaja radi uz smanjenu razinu zvučnog tlaka, osiguravajući optimalne uvjete bez pretjerane buke.

Način grijanja

Način grijanja omogućuje korištenje klima uređaja tijekom cijele godine, čak i u hladnijim mjesecima. Zahvaljujući dizalici topline, uređaj može zagrijavati zrak u prostoriji, što je alternativa tradicionalnim sustavima grijanja.

Način sušenja

U načinu rada za sušenje, klima uređaj snižava razinu vlažnosti u prostoriji na optimalnu vrijednost automatskim podešavanjem temperature i protoka zraka kako bi se postigli najbolji uvjeti. Time se sprječava razvoj gljivica, plijesni i bakterija.

Klima uređaji iz AUX J-Smart serije standardno su opremljeni ugrađenim WI-FI modulom s tjednim programatorom. Aplikacija sadrži brojne funkcije, npr. timer, tako da nema potrebe za dodatnim driverima. WI-FI je praktično rješenje za korisnike pametnih telefona, tableta i računala koje omogućuje upravljanje klima uređajem s bilo kojeg mjesta 24 sata dnevno. Upravljanje klima uređajem putem aplikacije jednostavno je i praktično.

 

AUX HALO serija

Ekskluzivna serija HALO namijenjena je onima koji cijene luksuz. Savršeni minimalizam. Stvoren za moderne interijere.

Serija sadrži značajke pogodne za svačije zdravlje, kao na primjer ionizator zraka. Ionizator zraka jedna je od ključnih funkcija koja pozitivno utječe na naše raspoloženje, dobrobit i koncentraciju tijekom rada ili učenja. Ionizator uravnotežuje razinu pozitivnih i negativnih iona u prostoriji te na taj način sprječava razvoj virusa, gljivica i bakterija. Osim toga, neutralizira alergene i neugodne mirise. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, dugotrajna izloženost PM2.5 rezultira kraćim životnim vijekom. Klima uređaji HALO opremljeni su filtrom PM2.5, koji uklanja fine čestice prašine koje lebde u zraku i uklanja 99,9% tih zagađivača, osiguravajući čist i zdrav zrak. Osim toga, ova serija sadrži i antibakterijski filter koji je neophodan u uklanjanju svih vrsta bakterija i patogenih mikroorganizama. Oni se zadržavaju se na antibakterijskom premazu na površini filtera. Zahvaljujući baktericidnim tvarima koje se nalaze na površini filtera, razvoj bakterija je inhibiran.

Klima uređaji ove serije opremljeni su i filterom visoke gustoće koji učinkovito zaustavlja onečišćenja u zraku, uključujući prašinu i čestice prašine.

AUX HALO odlikuju se značajkama visoke udobnosti, kao što su:

AUX NEO klima uređaj

AUX HALO

Noćni način

Automatska kontrola temperature tijekom spavanja. Klima uređaj povećava zadanu temperaturu za 1 °C po satu tijekom prva dva sata rada u načinu hlađenja (u načinu rada grijanja snižava temperaturu istom brzinom). Sljedećih 5 sati održava konstantnu temperaturu, nakon čega se klima uređaj gasi.

Funkcija "I FEEL"

Inteligentno "I FEEL" tumačenje temperature omogućuje savršeno prilagođavanje temperature uvjetima u prostoriji.

Tihi način rada

Izuzetno tih način rada u kojem unutarnja jedinica klima uređaja radi uz smanjenu razinu zvučnog tlaka, osiguravajući optimalne uvjete bez pretjerane buke.

Način grijanja

Način grijanja omogućuje korištenje klima uređaja tijekom cijele godine, čak iu hladnijim mjesecima. Zahvaljujući dizalici topline, uređaj može zagrijavati zrak u prostoriji, što je alternativa tradicionalnim sustavima grijanja.

Standardna HALO serija klima uređaja opremljene su ugrađenim WI-FI modulom. Aplikacija sadrži brojne funkcije, npr. timer, tako da nema potrebe za dodatnim driverima. Upravljanje klima uređajem putem aplikacije jednostavno je i praktično.

AUX HALO serija sadrži ekološko prihvatljivo R32 rashladno sredstvo koje ne oštećuje ozonski omotač, može se reciklirati, koristi se 30% manja količina u sustavu, siguran je za upotrebu i pomaže kod veće uštede energije.

AUX HALO serija nudi i inovativna rješenja:

Inverter rotacijski kompresor

Klima uređaji Halo dizajnirani su na temelju najnovijih tehnoloških istraživanja. Jedno od otkrića je inverterska tehnologija, koja jamči učinkovit i besprijekoran rad. Najviši tehnički parametri u kombinaciji s visokom energetskom učinkovitošću jamče niže troškove rada i dug životni vijek uređaja.

Revolucija klima uređaja: 4D protok zraka

Pomične vodoravne i okomite žaluzine mogu se automatski pomicati u četiri smjera, osiguravajući višesmjernu i uravnoteženu distribuciju klimatiziranog zraka kroz prostoriju.

 

AUX Q serija (bijela i siva)

Klima uređaji serije Q ističu se savršenim dizajnom dotjeranim do svakog detalja. Dvije atraktivne inačice boja, dizajnirane prema najnovijim trendovima interijera, savršeno će se uklopiti u elegantne interijere, suptilno naglašavajući njihov stil.

AUX Q-Premium i Q-Neo, uz značajke koje posjeduje serija AUX Q, odlikuju se još UV dezinfekcijom na temperaturi od 57 ℃ kojom se sprječava rast virusa u 99%. Najbolji modeli Q serije opremljeni su UV lampama koje jamče čist i zdrav zrak. UV sterilizacija učinkovito čisti zrak eliminirajući viruse, gljivice i mikrobe. Ova se funkcija posebno preporučuje osobama koje pate od alergija i osobama osjetljivim na infekcije. Temperatura cijevi isparivača održava se na razini od 57 ℃ neko vrijeme kako bi se osigurao najbolji učinak sterilizacije.

Dodatna značajka Q serije je i održavanje konstantne temperature grijanja s +8 °C funkcijom. Ova funkcija omogućuje održavanje konstantne temperature od +8 °C u načinu grijanja zimi, što sprječava hlađenje prostorije.

AUX Q-Neo klima uređaj

AUX Q-Neo

AUX Q-Neo i Q-Premium

Klima uređaji serije Q ističu se savršenim dizajnom dotjeranim do svakog detalja, dizajnirani prema najnovijim trendovima interijera, savršeno će se uklopiti u elegantne interijere, suptilno naglašavajući njihov stil.

Trenutni trend estetike značajka je Q klima uređaja koji se odlikuju savršenim dizajnom, dotjeranim u svakom detalju, dizajniranom prema najnovijim trendovima interijera. Savršeno će se uklopiti u elegantne interijere, suptilno naglašavajući njihov stil. Osim toga, visoka kvaliteta i estetika u kombinaciji s tankim oblikom Q klima uređaja savršeno ih uklapaju u svaki stil interijera. Također mogu biti elegantan i diskretan ukras.

AUX Q serija može se pohvaliti naprednim filtriranjem zraka pomoću antibakterijskog filtera koji je neophodan u uklanjanju svih vrsta bakterija i patogenih mikroorganizama koji se zadržavaju na antibakterijskom premazu površine filtera. Zahvaljujući baktericidnim tvarima, razvoj bakterija je inhibiran. Tu je i filter visoke gustoće koji učinkovito zaustavlja onečišćenja u zraku, uključujući prašinu i čestice prašine. Uređaji sadrže i dodatne filtere za zrak.

AUX Q serija sadrži ekološko prihvatljivo R32 rashladno sredstvo koje ne oštećuje ozonski omotač, može se reciklirati, koristi se 30% manja količina u sustavu, siguran je za upotrebu i pomaže kod veće uštede energije.

Standardno, klima uređaji serije Q opremljeni su ugrađenim WI-FI modulom s tjednim programatorom. WI-FI je praktično rješenje za korisnike pametnih telefona, tableta i računala koje omogućuje daljinsko upravljanje klima uređajem 24 sata dnevno. Aplikacija sadrži brojne funkcije, npr. timer, tako da nema potrebe za dodatnim driverima. Upravljanje klima uređajem putem aplikacije jednostavno je i praktično.

AUX Q serija pruža značajke najviše udobnosti, a neke od njih su:

AUX Q-Premium klima uređaj

AUX Q-Premium

Tihi način rada

Izuzetno tih način rada u kojem unutarnja jedinica klima uređaja radi uz smanjenu razinu zvučnog tlaka, osiguravajući optimalne uvjete bez pretjerane buke.

„I FEEL” funkcija

Inteligentno "I FEEL" tumačenje temperature omogućuje savršeno prilagođavanje temperature uvjetima u prostoriji.

Noćni način

Automatska kontrola temperature tijekom spavanja. Klima uređaj povećava zadanu temperaturu za 1°C po satu tijekom prva dva sata rada u načinu hlađenja (u načinu rada grijanja snižava temperaturu istom brzinom). Sljedećih 5 sati održava konstantnu temperaturu, nakon čega se klima uređaj gasi.

Način grijanja

Način grijanja omogućuje korištenje klima uređaja tijekom cijele godine, čak iu hladnijim mjesecima. Zahvaljujući dizalici topline, uređaj može zagrijavati zrak u prostoriji, što je alternativa tradicionalnim sustavima grijanja.

Način sušenja

U načinu rada za sušenje, klima uređaj snižava razinu vlažnosti u prostoriji na optimalnu vrijednost automatskim podešavanjem temperature i protoka zraka kako bi se postigli najbolji uvjeti. Time se sprječava razvoj gljivica, plijesni i bakterija.

 

Zaključak

AUX stambena serija klima uređaja nudi širok izbor za svaku primjenu. AUX klime pravi su izbor za sve koji žele snažan i pouzdan, a istovremeno štedljiv uređaj. Pogledajte našu ponudu AUX klima uređaja i oduševite se velikim rasponom mogućnosti koje pružaju za maksimalnu udobnost u vašem domu ili poslovnom prostoru.