Datum objave: 20. rujan 2018.

32-godišnji tehničar mehatronike sretnik je koji je danas kući odvezao novi Hyundai i20 1.2 vrijedan 91.900 kuna

Ma stanite, vi mene zafrkavate, ovo je sigurno neka šala – tako je reagirao Dejan Jurković kada smo ga jučer malo iza podneva nazvali da ga obavijestimo kako je upravo on imao najviše sreće u našoj nagradnoj igri i kako će baš on kući odvesti potpuno novi Hyundai i20 1.2 GO!

Vesela obitelj Jurković, netom prije preuzimanja njihovog novog automobila

Ja ovo ne vjerujem, u autobusu sam, moram sići dolje i nazvat ću vas – nastavio je u istom tonu s naglašenom nevjericom Dejan. I zbilja, nakon minutu - dvije zazvonio je naš telefon a s druge je strane bio on – otac i suprug koji svaki dan autobusom putuje na posao u jednu zagrebačku tvrtku te svaki dan na put do posla i natrag potroši 3 sata. Evo sišao sam s busa, 5 stanica prije moje stanice, tako da vas molim nemojte mi samo reći da je ovo nekakva šala! – govori nam Dejan a mi ga uvjeravamo da nije i da je zbilja osvojio novi automobil te dogovaramo da dođe do nas u tvrtku Alfasol d.o.o. kako bi proveli u dijelo i samo uručenje osvojene nagrade.

Hrvoje Džapo, direktor tvrtke Alfasol d.o.o., uručuje ključeve Hyundai i20 1.2 GO dobitniku Dejanu Jurkoviću

Premotamo li jedan dan unaprijed, točno u 11 sati, u našem se izložbenom prostoru pojavljuje Dejan sa svojim zaraznim osmjehom razvučenim od uha do uha. Prate ga podjednako nasmijana i vesela supruga Anita i razigrana kćerkica Nika! Svi troje odlično raspoloženi ulaze kroz naša vrata s poklonima za klimatizacija.hr tim – karton pive za dečke i čokolade za cure. Hvala vam Dejane, Anita i Nika, baš ste nas razveselili.

Prvo što smo ih upitali, bilo je kakva im je bila reakcija kada su čuli da su osvojili novi automobil. Za Dejana znamo, no jednako je burno reagirala njegova supruga Anita. Bila sam u banci kada me nazvao Dejan i rekao sretnu vijest. U prvi mah ga uopće nisam propoznala po glasu, jer mu se u potpunosti izobličio – prepričava Anita. A kada sam shvatila što mi govori, doslovce sam počela vrištati od sreće... skoro sam izljubila djelatnicu na šalteru u banci kada sam čula da smo osvojili auto. U firmi gdje radim, nitko mi nije vjerovao, rekli su mi da će vjerovati tek kada vide slike sa uručenja automobila. Ipak, dali su mi slobodan dan da mogu zajedno sa suprugom doći do vas.

Cijela klimatizacija.hr ekipa zahvaljuje se Dejanu i svim ostalim sudionicima nagradne igre "Ohladi se 100 na sat" na sudjelovanju

Zašto smo kupili novi auto – pitala nas je jučer naša 4,5 godišnja kćer Nika, prepričavaju dalje roditelji. Nismo kupili auto, kupili smo Hyundai klimu a auto smo dobili – kroz smijeh smo joj objašnjavali cijeli jučerašnji dan. Ne možemo vjerovati da je i nas jednom podarila božica sreće, do sada nismo nikada ništa dobili, izuzev jednog CD-a Nine Badrić – govori nam Anita. Prijatelji i kumovi nam redom govore kako su ne mogu vjerovati da je netko koga poznaju osvojio automobil na nagradnoj igri. Pa ne možemo ni mi – smiju se Dejan i Anita.

Veseli Vukovarac Dejan i njegova 4,5 godišnja kćer Nika uživat će u novom Hyundaiju i20

Pitamo ih tko će voziti novi auto. Ne uspijevaju se dogovoriti, pa su složni u tome da će Nika odlučiti. Jedno je sigurno, novi će im automobil i te kako dobro doći.

Baš za vikend idemo u Vukovar, pa će to biti idealna prilika da razradimo motor i nabacimo malo kilometara na Hyundai. Dejan je inače rođeni Vukovarac koji je sa 5,5 godina kako prognanik protjeran iz Vukovara i s majkom je otišao živjeti u Kumrovec. Nakon toga sele se u Samobor gdje upisuje osnovnu školu i već tada upoznaje Anitu, buduću suprugu. Igrom slučaja, kasnije su stupili u brak a iza sebe imaju već 10 godina bračne zajednice.

Dobitnika glavne nagrade izvukli su metodom slučajnog odabira članovi komisije u sastavu (s lijeva nadesno): Alemka Gajski, javni bilježnik / Zoran Rustinjac, djelatnik tvrtke Alfasol d.o.o. / Ana Đurić, direktor tvrtke Alfasol d.o.o. / Nikola Govorčinović, djelatnik tvrtke Alfasol d.o.o.

Žive u obiteljskoj kući u Braslovju, naselju podno Oštrca u idiličnom Samoborskom gorju. Kako živimo u potkrovlju kuće, klima nam je stvarno potrebna tokom ljetnih mjeseci pa smo ove godine odlučili kupiti Hyundai Elite Inverter klimu na preporuku prijatelja koji je instalater klima uređaja – govori nam Dejan. I zbilja smo više nego zadovoljni sa odabranim modelom klima uređaja. Cijelo nas je ljeto savršeno hladio uz minimalnu potrošnju električne energije.