Datum objave: 20. srpanj 2020.

Luksuzni hotel sa 45 prekrasno uređenih soba grije i hladi Mitsubishi Electric VRF sustav

Kada je Admiral, jedan od najvećih koncerna za igre na sreću u svijetu, odlučio preuzeti bivšu poslovnu zgradu jednog propalog lanca informatičkom opremom, malo tko je vjerovao da će taj projekt ispasti tako dobro. Ipak je bila riječ o objektu koji se koristio za sasvim drugu namjenu pa su građevinski i arhitektonski zahvati bilo vrlo velikog raspona. 

Predsjednički apartman

Predsjednički apartman s velikim staklenim stijenama

 

Osim izgradnje Grand Casino, Admiral je u objektu zamislio i hotel, caffe bar, restoran, teretanu, wellness centar i brojne druge sadržaje. Naša je tvrtka angažirana kako bi izveli projekt klimatizacije i ventilacije hotelskog prostora sa svim popratnim sadržajima. Koliko je projekt sveobuhvatan, govori činjenica da na krovu objekta na Vrbanima ugrađeno čak osam vanjskih VRF jedinica i 63 unutarnje jedinice.

Hotel broji 45 vrlo luksuzno uređenih soba, od čega 2 predsjednička apartmana. U sve sobu su ugrađene kanalne jedinice Mitsubishi Electric koje odlikuje iznimno tihi rad. Klimatizacija zajedničkih prostorija je izvedena kazetnim 4-smjernim jednicama, koje su ugrađene u hodnike i teretanu.

Prostrane i luksuzno namještene sobe

 

Posebna briga vođena ja oko konferencijske dvorane koja se pregradama može smanjivati ili povećavati. Ukupnog je kapaciteta 200 osoba a klimatizirana je kanalnim jedinicama učina 10,0 kW. Za dovod svježeg zraka brinu se rekuperatori zraka zapremnine 1000 m3/sat, također u izvedbi Mitsubishi Electric.

Kompletnim sustavom upravlja se putem centralnog daljinskog upravljača AE200, dok gosti hotela temperaturu u svojoj sobi reguliraju putem Bticino termostata.

 

UGRAĐENA OPREMA:


VANJSKE JEDINICE

Mitsubishi Electric VRF / 8 jedinica / 251 kW

Mitsubishi Electric PUMY VRF / 1 jedinica / 22,5 kW

UNUTARNJE JEDINICE

Kanalne i kazetne jedinice / 63 jedinice

OBRADA ZRAKA

Rekuperator zraka Mitsubishi Electric / 3 komada kapaciteta 1000 m3/h / 2 komada kapaciteta 250 m3/h

UPRAVLJANJE

Mitsubishi Electric AE200

Upravljanje za rekuperator i kanalne jedinice u konferencijskoj dvorani

Još jedna od 45 soba u hotelu

Soba za sastanke

Teretana u koju je ugrađena kazetna jedinica i rekuperator zraka

Wellness prostor u kojem je ugrađen rekuperator zraka i odvlađivač zraka