Datum objave: 08. studeni 2020.

Obnovljeni hotel Lišanj oživio ponudu Novog Vinodolskog

Kategorizacijom od visoke 4 zvjezdice, novoobnovljeni hotel Lišanj u Novom Vinodolskom otvorio je vrata prvim gostima taman u jeku turističke sezone. Oduševljenje među prvim gostima vidljivo je na svakom koraku, jer je riječ o modernom i vrlo lijepom obiteljskom hotelu koji nudi pregršt sadržaja za čitavu obitelj.

Predsjednički apartman

S hotelom Lišanj 4*, Novi Vinodolski je vidno povećao opseg svoje turističke ponude

 

Iako vlasnici hotela ciljaju na goste iz Njemačke, Austrije i Švicarske, ponuda je zanimljiva i domaćim gostima koji na odmor idu sa svim članovima obitelji i koji traže širu ponudu sadržaja za vrijeme boravka u hotelu. Uz kvalitetno i moderno uređene prostrane sobe, hotel raspolaže sa unutarnjim i nekoliko vanjskih bazena. Za opuštanje je zadužena SPA zona sa finskom saunom i hladnim bazenom te velikom ponudom masaža za posjetitelje.

Moderno uređena soba u 'novom' krilu hotela opremljena je kanalnom jedinicom klima uređaja

 

No, ono što valja posebno naglasiti u slučaju hotela Lišanj jest sadržaj dostupan za djecu. Riječ je o prostranim igraonicama, radionicama, dječjem kinu, vanjskom dječjem bazenu, dječjem igralištu, centru za video igre i naravno velikom broju animatora koji se brinu za djecu.

Prostrana igraonica samo je jedan od interaktivnih prostora namijenjenih djeci

 

Hotel raspolaže sa 168 soba u dva krila. Što se tiče klimatizacije, klimatizacija.hr i naš ovlašteni partner s iznimnim iskustvom u projektima velikog opsega, tvrtka Zlaring d.o.o iz Zagreba, instalirali su ukupno 700 kW rashlade. Takav učin je postignut zahvaljujući čak 17 vanjskih jedinica Toshibine VRF SMMS serije.

Sve vanjske jedinice smještene su na krovu objekta, lako su dostupne za buduće održavanje

 

U interijer hotela ugrađeno je čak 250 jedinica, od čega je najveći broj kanalnog tipa, kakve su se ugrađivale u same sobe. Po hodnicima i ostalim prostorima su ugrađivane parapetne jedinice bez maske, koje su zatvorene u vizualno privlačne parapetne kutije.

Upravljanje je riješeno putem LON WORKS interface-a. Važno je napomenuti kako se čitav hotel i grije i hladi isključivo na klima uređaje, što Toshibinim proizvodima nije nikakav izazov.

 

UGRAĐENA OPREMA:


VANJSKE JEDINICE

Toshiba VRF / 17 jedinica / 700 kW

UNUTARNJE JEDINICE

Kanalne i parapetne jedinice / 250 jedinica

UPRAVLJANJE

LON WORKS Interface

Moderno uređena blagovaonica

Fitness prostor

Velika osunčana terasa idealna je za opuštanje nakon doručka ili večere s prekrasnim pogledom na pučinu

Sobe u 'klasičnom' krilu hotela