Datum objave: 22. svibanj 2018.

Uz vrhunsku uslugu koja privlači klijente iz čitave Hrvatske, ali i Europe, zgrada poliklinike je i arhitektonski uspjeh s nekoliko nagrada za arhitekturu i dizajn

Stvarno dobra atmosfera za širok osmijeh.

Lokacija, lokacija, lokacija. I dobar smještaj, naravno. Čimbenici su to koji, uz obaveznu blizinu obale, čine većinu turističke ponude. No, uvijek postoje iznimke. A kad su sjajne poput zdravstvenog turizma u Poreču, odmah znate da će vam izvući osmijeh na lice. Vrlo blistav osmijeh, jer tamo je smještena jedna od najljepših hrvatskih klinika dentalne medicine, Rident poliklinika.

Uz vrhunsku uslugu koja privlači klijente iz čitave Hrvatske, ali i Europe, zgrada poliklinike je i arhitektonski uspjeh s nekoliko nagrada za arhitekturu i dizajn. Nije naodmet spomenuti ni Codega priznanje koje je dizajner Dean Skiri primio za osmišljavanje rasvjete koja je dodatno naglasila okruglu formu glavne zgrade. Sve u svemu, unatoč odlasku zubaru, sigurno smo da će vam atmosfera biti zaista ugodna.

Baš zato smo počašćeni što je investitor i CEO Rident klinike, dr. Željko Miljanić, odabrao nas za zahtjevan projekt stvaranja još ugodnije atmosfere vrhunskim klima uređajima. Kako se filozofija poliklinike i Toshibe sjajno nadopunjuju u ideji stalnog razvoja i napretka, instalacija Toshiba klima uređaja bio je prirodan izbor.

Stoga smo marljivo prionuli ovom izazovu i drago nam je reći da je suradnja sjajno odrađena. Sveukupno, na objektu je ugrađeno devet vanjskih jedinica iz serije Mini SMMS, pružajući 132 kW rashladnog učina preko 42 unutarnje jedinice. U interijeru je moguće pronaći nekoliko različitih tipova unutarnjih jedinica – 1/2/4 kazetne jedinica, parapetne i zidne jedinice.

Upravljanje je odrađeno preko Control Managera, tako da jedna osoba može bez ikakvih poteškoća upravljati čitavim sustavom. Naposljetku, ako se potreba pojavi, na stalnom raspolaganju imaju naše stručnjake s iznimno brzom reakcijom. A imate ih i vi, čim se odlučite nazvati nas i naručiti vrhunske uređaje za vaš poslovni prostor.

UGRAĐENA OPREMA:


VANJSKE JEDINICE

Toshiba Mini VRF / 132 kW učina / 9 vanjskih jedinica

UNUTARNJE JEDINICE

1/2/4-smjerne kazete, zidne i parapetne jedinice

UPRAVLJANJE

Smart Manager