Društvena Odgovornost

Naša posvećenost održivosti i društvenoj odgovornosti temelji se na dubokom uvjerenju da kao vodeći sudionik u industriji klimatizacije imamo odgovornost ne samo prema našim klijentima i partnerima, već i prema široj zajednici u kojoj poslujemo.
 

Donacije zajednici i edukaciji

Iako ne volimo se previše isticati po pitanju donacija, važno je istaknuti da svake godine odvajamo značajan dio našeg budžeta za podršku ljudima i organizacijama kojima je to najpotrebnije. Naše donacije usmjerene su prema grupama i pojedincima u potrebi, pomažući im da prevladaju izazove s kojima se suočavaju.

Pored toga, posvećeni smo potpori obrazovanju, što se posebno očituje kroz naše donacije fakultetima i obrazovnim ustanovama kao što je Fakultet strojarstva i brodogradnje. Posebno smo ponosni na naš doprinos laboratorijima za energetsku učinkovitost, gdje naši doprinosi pomažu u unapređenju istraživanja i razvoja novih tehnologija koje će koristiti ne samo industriji, već i široj društvenoj zajednici.
 

Etičko poslovanje i ekološka svijest

Naša odlučnost u održivom poslovanju ne završava samo na donacijama. Integriramo ekološku svijest u sve aspekte našeg poslovanja, od izbora proizvoda koje nudimo do načina na koji upravljamo otpadom i energijom u našim procesima. Stalno tražimo načine kako minimizirati naš ekološki otisak i poticati prakse koje su u skladu s očuvanjem okoliša.

Naša predanost ovim vrijednostima odražava se ne samo u našim proizvodima i uslugama, već i u načinu na koji vodimo naše poslovanje — s integritetom, odgovornošću i neprekidnom brigom za dobrobit naše zajednice i planeta. Na taj način ne samo da postižemo uspjeh u poslovanju, već i aktivno doprinosimo boljoj i održivijoj budućnosti za sve.