Jamstvo 24 mjeseca
Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i obročno plaćanje:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama.

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje. 

Dostava

Za narudžbe do 499,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 39,00 kn

Za narudžbe od 500,00 kn do 999,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 49,00 kn

Za narudžbe od 1.000,00 kn do 1.999,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 59,00 kn

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 2.000,00 kn nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa, prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Električni grijač zraka Trotec TDE 95

Šifra proizvoda: 5564708
-20%
9.625,00 kn
7.700,00 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Učin grijanja (kW)
18,0

Ekstremno učinkovita električna grijalica TDE 95 je specijalno razvijena za najteže zahtjeve na gradilištima kao i u industriji i poljoprivredi. Zbog stvaranja topline bez kondenzata, podobna je isto tako za uporabu u neoznačivanim prostorijama.
Kao stari klasik, TDE 95 impresionira s iznimnom karizmom u svakom pogledu. Dizajnirana je za kontinuiranu upotrebu bez poteškoća, te stvara sat po sat do 1.500 m³ čistog toplog zraka koji se može transportirati na velike udaljenosti preko spojive zračne cijevi.

Prijenos ovog električnog uređaja za grijanje s jednog gradilišta na drugo je jednako jednostavno jer je opremljen s dvije stabilne ručke od izoliranog materijala i s četiri robusna fiksirana kotača.

Budući da je TDE 95 razvijen bez kompromisa za aplikacije s ekstremnim zahtjevima kao što su najam ili često mijenjanje gradilišta, ima praktički neuništivo kućište s dvostrukim zidom izrađenim od 1,5 mm zincor čelika u očvrsnutom zaštitnom lakiranju, ulaznom pločom za zrak od nehrđajućeg čelika, i pocinčanu rešetku za ispuštanje zraka za fokusiranje protoka vrućeg zraka.

Na taj način se zahvaljujući visokom, trostruko regulirajućem učinku grijanja mogu brzo ugrijati i velike prostorije, koje se ne moraju ni ventilirati, jer se pri elektro grijanju sa TDE 95 ne troši kisik. Preko priključnog crijeva za vrući zrak toplina se može po potrebi transportirati preko dužih dionica.

Velika količina topline bez kondenzacije čini ovu robusnu električnu grijalicu optimalnom podrškom odvlaživača zraka za ubrzavanje isušivanje gradnje.

Prednosti u praksi:

 • Model za teške uvjete sa ojačanim ukrasnim lakiranjem
 • Pocinčana rešetka za ispuštanje zraka
 • Ulazna rešetka od nehrđajućeg čelika
 • Visoka zaštita pogona pomoću zaštite od pregrijavanja
 • Mogućnost priključka crijeva za vrući zrak
 • Praktične ručke
 • Visoka mobilnost pomoću robusnih kotačića


Tehnički podaci TDE 95:

 • Učinak topline: 9 - 13,5 - 18 kW
 • Stupnjevi ventilacije: 3
 • Količina zraka: 1520 m³/h
 • Priključak: 400 V
 • Struja: 27,2 A
 • Osigurač / utikač: 32 A / CEE 32 A, 5-polova
 • Razina zvuka (razmak 3 m): 67 dB (A)
 • Maksimalni učinak grijanja kcal: 15.400
 • Povišenje temperature Δ T: 35 °C
 • Mjere D x Š x V: 470 x 406 x 578 mm
 • Težina kg: 32
Tehničke karakteristike
Napon priključka
3×400 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Brzine ventilatora
1 brzina
Protok zraka (m3/h)
1520
Kategorija el. grijača
Električni profesionalni grijači
Težina (Kg)
32
Dimenzije (V׊×D) mm
578×406×470