Jamstvo 36 mjeseci

Česta pitanja

Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o produljenim jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Fujitsu Waterstage DHW High Power Series 15.17kW sa integriranim spremnikom - WGYK160DG9/WOYK160LCTA

Šifra proizvoda: WGYK160DG9/WOYK160LCTA
Proizvod je dostupan
Cijena za plaćanje internet bankarstvom, virmanom ili karticama jednokratno u poslovnicama
Cijena
12.733,75 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Učin grijanja (kW)
15,17
Zapremnina spremnika
190 L

Fujitsu Waterstage High Power dizalica topline nalazi se u energetskom razredu od A+/A++ do 35 °C i A+ do 55 °C, što znači da radi efikasnije i troši manje električne energije od konvencionalnih sistema grijanja. Područje rada je od čak -25 °C do 35 °C.

Za razliku od Comfort modela nudi visoku temperaturu protočne vode do 60 °C bez dodatnog grijača, a može ju održavati i do -20 °C vanjske temperature. Ukoliko postoji potreba za podizanjem temperature protočne vode iznad maksimuma, to se može postići korištenjem dodatnog grijača uz već postojeći glavni grijač. Koristi se R410 radna tvar.

Fujitsu Waterstage High Power dizalica topline ne samo da je kompatibilna, već se i preporuča koristiti ju s obnovljivim izvorima energije kao što su fotonaponski paneli. Na ovaj način ostvarit ćete najveće uštede i vrlo brzo ostvariti povrat u ovu vrstu investicije. Ovi modeli posebno će biti zanimljivi vlasnicima bazena.

Ima širok radni raspon i može se kombinirati s podnim grijanjem, ventilokonvektorima, radijatorima i spremnikom vode za kućanstvo. Također se može spojiti u kombinirani sustav grijanja gdje se koristi već postojeći sustav poput plinskog bojlera. Ne rade zajedno u isto vrijeme, već se bira koji sustav je aktivan u zadanom trenutku.

Ovi modeli dolaze s integriranim spremnikom potrošne tople vode PTV i time čine jedinstven sustav koji ne samo da će vam uštedjeti na prostoru, već će vas i oduševiti svojim dizajnom.

Fujitsu Waterstage High Power modeli pružaju visoku razinu sigurnosti gdje su uređaji napravljeni od nehrđajućeg čelika s vrhunskom otpornošću na koroziju. Uz SMART control sustave upravljanja uređajima se može upravljati individualno i/ili daljinski te se pružaju dodatne pametne opcije korištenja.

Tehničke karakteristike
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
1840×648×698
Težina unut. jed. (Kg)
152
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm
1290×900×330
Težina vanj. jed. (Kg)
99
Promjer cijevi - tekuć. (mm/")
9,52 (3/8")
Promjer cijevi - plin (mm/")
15,88 (5/8")
Maksimalna duljina cijevi (m)
20
Maksimalna vis. razlika (m)
15
Napon priključka
3×400 V / 50 Hz
Jamstvo
36 mjeseci
Tip dizalice topline
Grijanje/potrošna topla voda
Proizvođač dizalice topline
Fujitsu - Waterstage
Snaga el. grijača
9,0 kW
Hydrobox
sa ugrađenim spremnikom
Napon el. grijača
3×400 V / 50 Hz
Područje rada - grijanje (°C)
od -25°C do +35°C
Protok vode
od 27,4 do 54,8 L/min
Zapremnina spremnika
190 L
Vrsta jedinice
Set (Unutarnja + vanjska)