Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, obročno plaćanje karticama, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Galletti FLAT S 1-3 kW

Šifra proizvoda: Galletti FLAT S
Proizvod je u dolasku / moguća narudžba

DOSTUPNE VERZIJE

  • 4 modela
  • Ugradbeni ionizator
  • 3-stupanjski
  • Može se povezati s GARDA nadzorom

 

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Eurovent certifikat
  • Dubina ormara 17 cm
  • Poklopac mikroprekidačem
  • Čelični / ABS ormar
  • Reverzibilni priključci za vodu

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Galletti FLAT S predstavlja novu generaciju ventilokonvektora i projektiran je da ponudi performanse i dizajnerske karakteristike, što ga svrstava u sam vrh svoje kategorije. FLAT S znači inovativnost i u pogledu inženjeringa: kombinira garanciju niske razine buke s prednosti ekskluzivnog dizajna koji se dobro uklapa kako u stambene tako i u komercijalne postavke.

Moderan dizajn ormara (boja RAL9010) dubok 17 cm, prednja ploča izrađena od čelika, bočne ploče i gornja rešetka s poklopcima na obje strane proizvedene od UV stabiliziranog ABS-a. Gornja rešetka sastoji se od poklopca i podesivih krlica. Poklopac sadrži mikroprekidač koji automatski isključuje jedinicu kada se sam poklopac zatvori. Izmjenjivač topline visoke učinkovitosti izrađen je od bakrenih cjevovoda i aluminijskih rebara. Centrifugalni ventilatori s dvostrukim usisavanjem proizvedeni su od antistatičkog ABS-a. 3 ili 6-stupanjski električni motor, ugrađen na spojnice za prigušivanje vibracija. Zračni filtar koji se može prati, lako se uklanja za potrebe održavanja. 

Upravljačke ploče dostupne su kao dodatna oprema.