Česta pitanja

Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, obročno plaćanje karticama, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o produljenim jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Galletti IWC 3-9 kW - kazetna jedinica

Šifra proizvoda: Galletti IWC
Proizvod je u dolasku / moguća narudžba

DOSTUPNE VERZIJE

  • 5 modela
  • 2 i 4 cijevni sustavi
  • Ugradbeni ionizator
  • 4 brzina motora
  • Može se integrirati u GARDA

 

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Eurovent certifikat
  • ABS rešetka
  • Centrifugalni ventilator s oštricama koje se okreću prema natrag
  • Crpka za odvod kondenzata

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Galletti IWC asortiman ističe se kvalitetom i pažnjom u izradi i montaži svih komponenti, osiguravajući miran rad i udobnost. Noseća konstrukcija jedinice izrađena je od pocinčanog čeličnog lima, izvana i iznutra izolirana toplinski i zvučno izolacijskim materijalom. Centrifugalni ventilator s oštricama koje se okreću prema natrag.

Oštrice su dizajnirane za vrlo tihi i učinkovit rad i pri maloj brzini. Četverostupanjski električni motor za optimizaciju performansi jedinice s obzirom na buku i energiju. Izmjenjivač topline visoke učinkovitosti izrađen je od bakrenih cjevovoda i aluminijskih peraja. Plastična posuda za kapljanje vode oblikovana je izravno u strukturi zraka za stiropor.

Crpka za odvod kondenzata zajedno s plovkom i prekidačem. Ploča od stiropora za usisavanje i odvod zraka, boja RAL 9001, pripremljeni prolazi za zrak visoke gustoće od stiroporne pjene zajedno s rešetkom za usisavanje zraka, filtrom za polipropilen koji se može prati i podesivim perajama za izlaz zraka.