Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i plaćanje karticama (Visa Premium PBZ, Diners, Maestro PBZ, Visa PBZ, Master Card ZABA) na rate, od 2 do 12 rata bez kamata (do 24 rate bez kamata u slučaju plaćanje Visa Premium karticom).

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje.

Dostava

Za svaku kupovinu robe vrijednosti veće od 1.999,00 kn (PDV uključen) nudimo vam besplatnu dostavu na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Produljeno jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente.

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Galletti IWC 3-9 kW - kazetna jedinica

Šifra proizvoda: Galletti IWC
Pošaljite upit
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Mjesto i poštanski broj

Sva polja su obvezna!

DOSTUPNE VERZIJE

  • 5 modela
  • 2 i 4 cijevni sustavi
  • Ugradbeni ionizator
  • 4 brzina motora
  • Može se integrirati u GARDA

 

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Eurovent certifikat
  • ABS rešetka
  • Centrifugalni ventilator s oštricama koje se okreću prema natrag
  • Crpka za odvod kondenzata

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Galletti IWC asortiman ističe se kvalitetom i pažnjom u izradi i montaži svih komponenti, osiguravajući miran rad i udobnost. Noseća konstrukcija jedinice izrađena je od pocinčanog čeličnog lima, izvana i iznutra izolirana toplinski i zvučno izolacijskim materijalom. Centrifugalni ventilator s oštricama koje se okreću prema natrag.

Oštrice su dizajnirane za vrlo tihi i učinkovit rad i pri maloj brzini. Četverostupanjski električni motor za optimizaciju performansi jedinice s obzirom na buku i energiju. Izmjenjivač topline visoke učinkovitosti izrađen je od bakrenih cjevovoda i aluminijskih peraja. Plastična posuda za kapljanje vode oblikovana je izravno u strukturi zraka za stiropor.

Crpka za odvod kondenzata zajedno s plovkom i prekidačem. Ploča od stiropora za usisavanje i odvod zraka, boja RAL 9001, pripremljeni prolazi za zrak visoke gustoće od stiroporne pjene zajedno s rešetkom za usisavanje zraka, filtrom za polipropilen koji se može prati i podesivim perajama za izlaz zraka.