Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i obročno plaćanje:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje. 

Kod plaćanja na rate, cijene svih usluga montaže i dodatnih radova povećavaju se za 10% u odnosu na istaknute cijene.

Dostava

Za svaku kupovinu robe vrijednosti veće od 1.999,00 kn (PDV uključen) nudimo vam besplatnu dostavu na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Produljeno jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente.

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Galletti IWC 3-9 kW - kazetna jedinica

Šifra proizvoda: Galletti IWC
Pošaljite upit
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Mjesto i poštanski broj

Sva polja su obvezna!

DOSTUPNE VERZIJE

  • 5 modela
  • 2 i 4 cijevni sustavi
  • Ugradbeni ionizator
  • 4 brzina motora
  • Može se integrirati u GARDA

 

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Eurovent certifikat
  • ABS rešetka
  • Centrifugalni ventilator s oštricama koje se okreću prema natrag
  • Crpka za odvod kondenzata

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Galletti IWC asortiman ističe se kvalitetom i pažnjom u izradi i montaži svih komponenti, osiguravajući miran rad i udobnost. Noseća konstrukcija jedinice izrađena je od pocinčanog čeličnog lima, izvana i iznutra izolirana toplinski i zvučno izolacijskim materijalom. Centrifugalni ventilator s oštricama koje se okreću prema natrag.

Oštrice su dizajnirane za vrlo tihi i učinkovit rad i pri maloj brzini. Četverostupanjski električni motor za optimizaciju performansi jedinice s obzirom na buku i energiju. Izmjenjivač topline visoke učinkovitosti izrađen je od bakrenih cjevovoda i aluminijskih peraja. Plastična posuda za kapljanje vode oblikovana je izravno u strukturi zraka za stiropor.

Crpka za odvod kondenzata zajedno s plovkom i prekidačem. Ploča od stiropora za usisavanje i odvod zraka, boja RAL 9001, pripremljeni prolazi za zrak visoke gustoće od stiroporne pjene zajedno s rešetkom za usisavanje zraka, filtrom za polipropilen koji se može prati i podesivim perajama za izlaz zraka.