Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, obročno plaćanje karticama, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Galletti IWCi 3-10 kW - kazetna jedinica, IC daljinski upravljač, BLDC motor

Šifra proizvoda: Galletti IWCi
Proizvod je u dolasku / moguća narudžba

DOSTUPNE VERZIJE

 • 6 modela
 • 2 i 4 cijevni sustavi
 • Ugradbeni ionizator
 • BLDC motor
 • Može se integrirati u GARDA

 

PREDNOSTI PROIZVODA

 • Eurovent certifikat
 • ABS rešetka
 • Centrifugalni ventilator s oštricama koje se okreću prema natrag
 • Crpka za odvod kondenzata
 • Modulacija rada
 • Mala potrošnja energije
 • Izuzetno miran rad

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Nova paleta IWCi hidrauličnih kazetnih jedinica rezultat je iskustva Gallettija u dizajnu i proizvodnji unutarnjih hidrauličnih sustava, inovativnih sustava i upravljačkih koncepata poput BLDC inverterske tehnologije, očitavanja vlage i regulacije sobne temperature na stvarnoj percepcija korisnika.

Noseća konstrukcija od pocinčanog čeličnog lima pokrivena je izvana i iznutra kako bi se osigurala toplinska i zvučna izolacija jedinice. Centrifugalni ventilator s profilom noža dizajniran je za izuzetno tih i efikasan rad čak i pri malim obrtajima. BLDC (bez četkica) elektronički preklopni električni motor s ugrađenim pretvaračem. Zavojnica za izmjenu topline u bakrenoj cijevi i visoko učinkovita aluminijska peraja.

Spremnik za sakupljanje kondenzata u plastičnom materijalu, oblikovan izravno unutar strukture transportera zraka od stiropora. Crpka za odvod kondenzata zajedno s plovkom sa senzorom razine. Ploča za dovod i dovod zraka izrađena je od polistirena, boja RAL 9001, unaprijed pripremljeni prolazi za zrak u polistirenu, pjena visoke gustoće, zajedno s rešetkom za usisavanje zraka opremljenom filtrom za poliranje polipropilena koji se može prati, i podesivim perajama za odvod zraka.