Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i plaćanje karticama (Visa Premium PBZ, Diners, Maestro PBZ, Visa PBZ, Master Card ZABA) na rate, od 2 do 12 rata bez kamata (do 24 rate bez kamata u slučaju plaćanje Visa Premium karticom).

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje.

Dostava

Za svaku kupovinu robe vrijednosti veće od 1.999,00 kn (PDV uključen) nudimo vam besplatnu dostavu na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Produljeno jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente.

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Galletti IWCi 3-10 kW - kazetna jedinica, IC daljinski upravljač, BLDC motor

Šifra proizvoda: Galletti IWCi
Pošaljite upit
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Mjesto i poštanski broj

Sva polja su obvezna!

DOSTUPNE VERZIJE

 • 6 modela
 • 2 i 4 cijevni sustavi
 • Ugradbeni ionizator
 • BLDC motor
 • Može se integrirati u GARDA

 

PREDNOSTI PROIZVODA

 • Eurovent certifikat
 • ABS rešetka
 • Centrifugalni ventilator s oštricama koje se okreću prema natrag
 • Crpka za odvod kondenzata
 • Modulacija rada
 • Mala potrošnja energije
 • Izuzetno miran rad

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Nova paleta IWCi hidrauličnih kazetnih jedinica rezultat je iskustva Gallettija u dizajnu i proizvodnji unutarnjih hidrauličnih sustava, inovativnih sustava i upravljačkih koncepata poput BLDC inverterske tehnologije, očitavanja vlage i regulacije sobne temperature na stvarnoj percepcija korisnika.

Noseća konstrukcija od pocinčanog čeličnog lima pokrivena je izvana i iznutra kako bi se osigurala toplinska i zvučna izolacija jedinice. Centrifugalni ventilator s profilom noža dizajniran je za izuzetno tih i efikasan rad čak i pri malim obrtajima. BLDC (bez četkica) elektronički preklopni električni motor s ugrađenim pretvaračem. Zavojnica za izmjenu topline u bakrenoj cijevi i visoko učinkovita aluminijska peraja.

Spremnik za sakupljanje kondenzata u plastičnom materijalu, oblikovan izravno unutar strukture transportera zraka od stiropora. Crpka za odvod kondenzata zajedno s plovkom sa senzorom razine. Ploča za dovod i dovod zraka izrađena je od polistirena, boja RAL 9001, unaprijed pripremljeni prolazi za zrak u polistirenu, pjena visoke gustoće, zajedno s rešetkom za usisavanje zraka opremljenom filtrom za poliranje polipropilena koji se može prati, i podesivim perajama za odvod zraka.