Grijanje  proizvodima stambene serije 


Kad god vam je potrebna toplina na brz i jednostavan način, u Trotecovom asortimanu proizvoda pronaći ćete odgovarajući uređaj za grijanje koji odgovara vašim zahtjevima i proračunu. Postoje brojne situacije u kojima primarni sustav za grijanje nije dovoljan ili je potrebno brzo rješenje zagrijavanja kao potpora ili kao dodatak grijanju. Sa Trotec  ComfortTemp serijom ćete pronaći uređaje za grijanje opremljen s inovativnom tehnologijom - pogodno za najrazličitije svrhe primjene, u interijeru i eksterijeru.

 

 

Konvektori


Postoje mnogo dobrih razloga za korištenje mobilnog uređaja za izravno grijanje unatoč postojećem sustavu centralnog grijanja. Mobilni Trotec konvektori su pogodni za grijanje pojedinačnih soba na privremenoj osnovi. Zahvaljujući snažnom kapacitetu grijanja, oni osiguravaju potrebnu toplinu bez dugog vremena zagrijavanja i na ugodan način bez mirisa. Konvektori se mogu fleksibilno koristiti kao uređaji postavljeni na podu ili na zidu, a dostupni su sa ili bez turbopuhala.

 

Infracrveni grijači


Bilo da se radi o selektivnom izvoru topline za balkon, u kupaonici, u zimskom vrtu ili u području spa: Trotecovi infracrveni grijači osiguravaju ugodnu i ciljanu distribuciju topline u unutarnjim prostorima i (zaklonjenim) vanjskim prostorima pritiskom na gumb, infrcrveni grijači pružaju ugodnu toplinu bez dugog vremena predgrijavanja, a za razliku od alternativnih rješenja za grijanje s ventilatorima s vrućim zrakom, nemaju mirisa i bešumnosti.

 

Infracrveni paneli za grijanje


Infracrveni grijač od TIH serije, upotrebljiv kao plosnati grijač, više je od jednostavnog načina grijanja. Bilo da se radi o stambenom prostoru, spa centru ili hobi sobi, bilo da se montira na strop ili na zid: IC-panel za grijanje Trotec stvara mnoštvo mogućnosti primjene i ostavlja dobar dojam u svakom okruženju. Zahvaljujući svom ravnom dizajnu, infracrvena ploča za grijanje prilagođava se životnoj okolini gotovo neprimjetno, ili se može individualizirati i tako postati privlačna za prostor.

Tijekom grijanja ne stvaraju se nikakvi zvukovi ili mirisi. Budući da se proces grijanja temelji na ekološki prihvatljivom IR-C zračenju, za grijanje se ne koristi zagrijani zrak, već se toplina prenosi na vrlo učinkovit i ravnomjeran način putem svjetlosnih valova s ​​maksimalnom učinkovitošću. Najučinkovitiji način pretvaranja energije u toplinu.

 

 

Više informacija o grijačima potražite i u sljedećim poglavljima:

Poglavlje 1. Konvektorske grijalice

Poglavlje 2. Infracrvene grijalice

Poglavlje 3. Keramičke grijalice

Poglavlje 4. Infracrvene panel grijalice

Poglavlje 5. Uljni radijatori


 

Konvektorske grijalice

   
   
   
   
 

 

 

Infracrvene grijalice

   
   
   
   
   
 

 

 

Keramičke grijalice

   
   
   
 

 

 

Infracrvene panel grijalice

   
   
   

 

 

Uljni radijatori

   

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077