GRIJANJE  PROIZVODIMA STAMBENE SERIJE 

Kad god vam je potrebna toplina na brz i jednostavan način, u Trotecovom asortimanu proizvoda pronaći ćete odgovarajući uređaj za grijanje koji odgovara vašim zahtjevima i proračunu.

Postoje brojne situacije u kojima primarni sustav za grijanje nije dovoljan ili je potrebno brzo rješenje zagrijavanja kao potpora ili kao dodatak grijanju. Sa Trotec  ComfortTemp serijom ćete pronaći uređaje za grijanje opremljen s inovativnom tehnologijom - pogodno za najrazličitije svrhe primjene, u interijeru i eksterijeru.

 

Konvektori

Snažan kapacitet grijanja, čista toplina i rad bez mirisa

Postoje mnogo dobrih razloga za korištenje mobilnog uređaja za izravno grijanje unatoč postojećem sustavu centralnog grijanja. Mobilni Trotec konvektori su pogodni za grijanje pojedinačnih soba na privremenoj osnovi. Zahvaljujući snažnom kapacitetu grijanja, oni osiguravaju potrebnu toplinu bez dugog vremena zagrijavanja i na ugodan način bez mirisa. Konvektori se mogu fleksibilno koristiti kao uređaji postavljeni na podu ili na zidu, a dostupni su sa ili bez turbopuhala.

 

Infracrveni grijači

Zagrijte brzo i ciljano, dostupno pritiskom na gumb

Bilo da se radi o selektivnom izvoru topline za balkon, u kupaonici, u zimskom vrtu ili u području spa: Trotecovi infracrveni grijači osiguravaju ugodnu i ciljanu distribuciju topline u unutarnjim prostorima i (zaklonjenim) vanjskim prostorima pritiskom na gumb, infrcrveni grijači pružaju ugodnu toplinu bez dugog vremena predgrijavanja, a za razliku od alternativnih rješenja za grijanje s ventilatorima s vrućim zrakom, nemaju mirisa i bešumnosti.

 

Infracrveni paneli za grijanje

Inovativno rješenje za grijanje koje bi dobro funkcioniralo i u muzeju

Infracrveni grijač od TIH serije, upotrebljiv kao plosnati grijač, više je od jednostavnog načina grijanja. Bilo da se radi o stambenom prostoru, spa centru ili hobi sobi, bilo da se montira na strop ili na zid: IC-panel za grijanje Trotec stvara mnoštvo mogućnosti primjene i ostavlja dobar dojam u svakom okruženju. Zahvaljujući svom ravnom dizajnu, infracrvena ploča za grijanje prilagođava se životnoj okolini gotovo neprimjetno, ili se može individualizirati i tako postati privlačna za prostor.

Tijekom grijanja ne stvaraju se nikakvi zvukovi ili mirisi. Budući da se proces grijanja temelji na ekološki prihvatljivom IR-C zračenju, za grijanje se ne koristi zagrijani zrak, već se toplina prenosi na vrlo učinkovit i ravnomjeran način putem svjetlosnih valova s ​​maksimalnom učinkovitošću. Najučinkovitiji način pretvaranja energije u toplinu.

 

 

Više informacija o grijačima potražite i u sljedećim poglavljima:

Poglavlje 1 : KONVEKTORSKI GRIJAČI...

Poglavlje 2: INFRACRVENI GRIJAČI...

Poglavlje 3: KERAMIČKI GRIJAČI...

Poglavlje 4: INFRACRVENI PANEL GRIJAČI...

Poglavlje 5: ULJNI RADIJATORI...

 

Konvektorski grijači

Infracrveni  grijači

Keramički grijači

Infracrveni panel grijači

Uljni radijator