Česta pitanja

Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o produljenim jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

HEPA filter H12 za Trotec AirgoClean 170/171 E - 7.160.000.530

Šifra proizvoda: 5522521
Proizvod je dostupan
Cijena za plaćanje internet bankarstvom, virmanom ili karticama jednokratno u poslovnicama
Cijena
111,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)

3-u-1 zamjenski filtar za AirgoClean 170 E

Kombinacija izravno tri različite tehnologije filtriranja pouzdano filtrira alergene i onečišćujuće čestice, kao i patogene, pouzdano se filtriraju iz zraka u zatvorenom.

DACRON predfilter
Predfilter DACRON je naziv za sintetički proizvedene kontinuirane niti izrađene od poliestera, koje su zbog svojih svojstava posebno neutralnih prema alergijama idealne kao predfilteri u pročišćavanju zraka. Predfilteri od sintetičkih vlakana izrađeni s njim posebno su otporni na kidanje, dugo traju i odbijaju vodu. Filter od sintetičkih vlakana već pouzdano filtrira lagani do srednji miris, grublju kućnu prašinu i životinjsku dlaku iz sobnog zraka.

Filter aktivnog ugljena
Idealan za sve pušače je dodatni ugljični filter koji se sastoji od ugljika. Osim onečišćujućih tvari, ovaj filtar s aktivnim ugljenom učinkovito neutralizira mirise duhana, mirise kućnih ljubimaca, kuhinjske mirise, mirise dima, kao i mirise formaldehida i otapala iz vanjskog zraka. Za čisti zrak bez neugodnih mirisa.

HEPA filter
U HEPA filtru klase filtera E12 uklanjaju se pelud, alergeni, sitne čestice prašine, bakterije, virusi, ostaci grinja i spore plijesni veličine do 0,3 mikrometra. Zbog visoke učinkovitosti filtriranja od 99,7 %, filtri ove klase filtera koriste se, na primjer, u laboratorijskim područjima osjetljivim na higijenu i u proizvodnji hrane. Najbolji preduvjeti za pretvaranje vlastita četiri zida u oazu blagostanja s čistim, filtriranim i svježim sobnim zrakom. Zbog filtera klase E12, jedinica je prikladna samo za filtriranje virusa u ograničenoj mjeri.