Jamstvo 36 mjeseci

Česta pitanja

Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o produljenim jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Hyundai Thermia-H Monoblock Big Capacity - HHPM-M26TH3PH

Šifra proizvoda: HHPM-M26TH3PH
Proizvod je dostupan
Cijena za plaćanje internet bankarstvom, virmanom ili karticama jednokratno u poslovnicama
Cijena
9.115,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Učin hlađenja (kW)
26,0
Učin grijanja (kW)
26,0

Hyundai Thermia-H Monoblok dizalica topline nalazi se u energetskom razredu od A+++ do 35 °C i A++/A+ do 55 °C, što znači da radi efikasnije i troši manje električne energije od konvencionalnih sistema grijanja. Područje rada u grijanju je od -25 °C do 35 °C te u hlađenju od -5 °C do 46 °C.

Koristi se najnovija R32 radna tvar za veću energetsku učinkovitost s manje utjecaja na ozonski sloj i manju emisiju ugljikovog dioksida. Do 75% manje utjecaja na globalno zatopljenje.

Hyundai Thermia-H Monoblok dizalica topline ne samo da je kompatibilna, već se i preporuča koristiti ju s obnovljivim izvorima energije kao što su fotonaponski paneli. Na ovaj način ostvarit ćete najveće uštede i vrlo brzo ostvariti povrat u ovu vrstu investicije.

Ima širok radni raspon i može se kombinirati s podnim grijanjem, ventilokonvektorima, radijatorima i spremnikom vode za kućanstvo. Također se može spojiti u kombinirani sustav grijanja gdje se koristi već postojeći sustav poput plinskog bojlera. Ne rade zajedno u isto vrijeme, već se bira koji sustav je aktivan u zadanom trenutku.

Hyundai Thermia-H Monoblok je integrirani sustav koji osigurava grijanje i hlađenje prostora kao i pripremu potrošne tople vode, nudeći cjelovito cjelogodišnje rješenje koje može ukloniti potrebu za tradicionalnim plinskim ili uljnim kotlovima ili raditi zajedno s njima. Ovi modeli ne dolaze s integriranim spremnikom potrošne tople vode PTV pa se za tu potrebu preporuča kupnja zasebnog spremnika željenog kapaciteta.

Hyundai Thermia-H Monoblok modeli pružaju visoku razinu sigurnosti gdje su uređaji napravljeni od nehrđajućeg čelika s vrhunskom otpornošću na koroziju. Uz SMART control, uređaji se sami prilagođavaju promjenama vremena i pružaju dodatne pametne opcije korištenja. Comfort zone uz Silent mode omogućuje neometanu okolinu. Modeli pružaju izuzetne pogodnosti korištenja kao što su USB funkcija, Holiday home opcija i WiFi kontrola.

Tehnički detalji Hyundai Thermia-H momoblok vanjske jedinice:
- Big Capacity monoblok dizalica topline za grijanje, hlađenje i pripremu PTV
- učinak grijanja (40/45°C): 26,0 kW
- učinak hlađenja (7/12°C): 26,0 kW
- rashladni medij: R32 - ekološki
- polazna temperatura medija u grijanju: od 25°C do 65°C
- polaznna temperatura medija u hlađenju: od 5°C do 25°C
- priprema potrošne tople vode (PTV): od 30°C do 60°C
- mogućnost kaskadnog povezivanja (do 6 jedinica)
- priprema PTV pri vanjskoj temperaturi od -25°C do + 43°C
- priključni napon: 3×400 V / 50Hz

Tehničke karakteristike
Radna tvar
R32
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm
1558×1129×440
Težina vanj. jed. (Kg)
177
Napon priključka
3×400 V / 50 Hz
Jamstvo
36 mjeseci
Tip dizalice topline
Hlađenje/grijanje/potrošna topla voda
Proizvođač dizalice topline
Hyundai - Thermia-H Monoblock
Područje rada - hlađenje (°C)
od -5°C do +46°C
Područje rada - grijanje (°C)
od -25°C do +35°C