Jamstvo 24 mjeseca
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, obročno plaćanje karticama, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Infracrvena grijalica Trotec IR 2050 (IP65)

Šifra proizvoda: 5560522
Proizvod je dostupan
Cijena
104,35 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Učin grijanja (W)
2000 W

Ugodna toplina pri manjoj svjetlost

U zatvorenim i otvorenim prostorijama, u privatnim ili u profesionalnim radionicama ili restoranima - IR 2050 je idealan. S obzirom da kvarcni grijač IR 2050 ne sadrži ventilator, zagrijavanje se obavlja u potpunoj tišini, bez buke i bez kondenzacije. Također, tijekom grijanja ne otpušta niti podiže prašinu, što je posebno povoljno za osobe alergične na prašinu

Kao moderna grijalica, proizvodi direktnu toplinu prema prirodnom principu sunca. Njihova toplina ne zagrijava zrak, već čvrsta tijela i predmete sa kojima se njihovo zračenje susreće. Oni čuvaju toplotnu energiju i oslobađaju ga kao sekundarni izvor topline. Kao pravi profesionalni uređaj, IR 2050 posjeduje sve neophodne funkcije kako bi omogućio sve izazove u zatvorenim prostorijama i na otvorenom. Uređaj posjeduje snagu do 2000 W, u tri razine zagrijavanja (750W, 1500W, 2000W), sa kojom pokriva veliku površinu grijanja. Također je omogućeno i daljinsko upravljanje. Zahvaljujući podesivom kutu nagiba do 90°, može se fokusirati kao izvor topline upravo na ciljnoj točki, bez obzira da li je radni stol ili stol za goste

Pravi profesionalac - bez svjetlosne iritacije, ali je svjetlost dobro raspoređena

Profesionalni uređaj IR 2050 može mnogo toga: zahvaljujući smanjenoj svjetlosnoj emisiji grijača ono osigurava kako u privatnim domaćinstvima, tako i u ugostiteljstvu udobnu toplinu. U usporedbi sa dosadašnjim infracrvenim grijalicama čija je svjetlost iritantna, inovativna grijalica IR 2050 sadrži smanjeni odsjaj za 80%, a pri tome ima 100% intenzitet zagrijavanja. Rezultat je apsolutno diskretno u ugodno svjetlo. IR 2050 pruža ugodnu toplinu tijekom dugog grijanja i ima prosječni vijek trajanja do 5000 sati.

Uređaj sa IP65 zaštitom, ima tanak i elegantan dizajn u neuništivom aluminijskom kučištu. Grijalica je zaštićena od vode sa svih strana (IP65) i stoga je pogodna za sve unutarnje i vanjske primjene. Uvijek je možete ostaviti na otvorenim vremenskim prilikama (kiša, snijeg itd.). Idealna je za terase, kafiće i hotele.

Sveobuhvatno fleksibilno i optimalno korisno svugdje


IR 2050 zagrijava brzo i ekonomično svoje direktno okruženje. Zbog toga što pretvara veliki dio energije koja se koristi u direktnu toplinu, infracrvena grijalica je posebno energetski učinkovita u usporedbi sa kompresorima za grijanje. Zbog toga je IR 2050 idealno rješenje grijanja, jer se može koristiti kad god je potrebna toplina, na otkrivenim terasama, u ugostiteljskim objektima, šatorima itd. Za puštanje u rad potrebno je spojiti kabel u najbližu utičnicu. Pomoću daljinskog upravljača, infracrvena grijalica može se lako uključiti i isključiti kada se montira na strop ili na teško dostupnim mjestima.

 

Prednosti u praksi:

 • Infracrvena toplina bez prethodnog zagrijavanja
 • Ravnomjerno i ciljano raspoređivanje topline
 • Bez stvaranja kondenzacije, mirisa i buke
 • Ne podiže prašinu tijekom grijanja, što je idealno za alergičare
 • 3 razine grijanja, do 2.000 W
 • Visoka kvaliteta, plemeniti dizajn
 • Vremenski otporan aluminijum
 • Visoka kvaliteta infracrvene cijevi - cca. 5000 radnih sati sa 80% umanjenom svjetlošću
 • Zaštitna klasa IP65 – vodootporna profesionalna grijalica, zaštićena u svim pravcima
 • Namjestivi sagibni kut - s velikim područjem djelovanja
 • Fleksibilna za unutarnju i vanjsku upotrebu
 • Infracrveni daljinski upravljač
 • Namijenjena za zidnu montažu
 • Energetski učinkovita


Tehnički podaci:

 • Razina grijanja 1/2/3: 0,75 kW / 1,5 kW / 2 kW
 • Napajanje: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
 • Električni priključak: CEE 7/7
 • Dužina kabela: 1,7 m
 • Dimenzije (D x Š x V): 165 x 630 x 105 mm
 • Težina: 2,0 kg
 • Zaštitna klasa: IP65
Tehničke karakteristike
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
105×630×165
Težina unut. jed. (Kg)
2
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Kategorija el. grijača
Infracrvene i radijalne grijalice
Učin grijanja (W)
2000 W