Jamstvo 24 mjeseca
Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, obročno plaćanje karticama, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Infracrvena grijalica Trotec IR 3050 (IP65) s IC daljinskim upravljačem

Šifra proizvoda: 5560524
Proizvod je dostupan
Cijena
159,35 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Veličina prostora (m2)
16 - 25
Učin grijanja (W)
3000 W

Kućište visokokvalitetnog aluminija prema klasi zaštite IP65 ne može biti oštećeno kišom, prskanjem vode sa svih strana ili česticama prašine. Zbog toga se IR 3050 može koristiti na otvorenim i nepokrivenim vanjskim prostorima - čak i u radnim okruženjima s intenzivnim stvaranjem prašine. Svi nosači, vijci i učvrsni nosači za profesionalnu zidnu ugradnju (bez montaže na strop!) i stavljanje u pogon već su uključeni u pakiranje. S praktičnim daljinskim upravljačem, zračni grijač se može lako uključivati ​​i isključivati, čak i na teško dostupnim mjestima.

Infracrvena toplina proizvedena po uzoru na prirodu
Zrake koje proizlaze iz sunca ne zagrijavaju okolni zrak, već samo čvrsta tijela s kojima se susreću. Profesionalni uređaj IR 3050 djeluje na istom principu: Za razliku od konvekcijskih grijača, emitirane infracrvene zrake ne zagrijavaju zrak, već predmete i osobe s kojima se susreću. Ljudi tada osjećaju ugodnu toplinu na svojoj koži i odjeći, dok predmeti koji pohranjuju toplinu, poput stolova, klupa, poda ili zidova dodatno ispuštaju toplinu u okoliš kao sekundarni izvor. Budući da proizvodnja topline čista i bez kondenzata, bez puhanja i podizanja prašine, ovo je rješenje za grijanje pogodno i za osobe koje pate od alergija.

Očito je da vanjski čimbenici kao što su propuh, veličina područja i udaljenost do zračenja grijača igraju središnju ulogu u osjećaju topline. Što je veća udaljenost do radijatora, veće je osvijetljeno područje, ali intenzitet grijanja se progresivno smanjuje. Infracrveni grijač snage 3.000 W pogodan je za grijanje područja od 12m² do 20m². Propuh treba izbjegavati što je više moguće, jer hladan zrak neutralizira toplinski učinak.

Ekonomična upotreba
Kvalitetne infracrvene cijevi s niskim odsjajem izravno pretvaraju glavni dio isporučene električne energije u infracrveno zračenje. Stoga su izuzetno energetski učinkoviti i jamče dug životni vijek od cca. 6000 radnih sati uz konstantan kapacitet grijanja.
Napomena: Iako cijevi sa niskim odsjajem emitiraju crvenkasto crveno poput uobičajenih infracrvenih cijevi, one ipak daju 80 posto manje vidljive svjetlosti. Smanjena svjetlina daje izgled atmosfere svijeće.

Prednosti prakse:

 • Infracrvena toplina bez predgrijavanja
 • Ravnomjerna i ciljana distribucija topline
 • Čista, bez kondenzacije, bez mirisa i bez buke
 • Bez podizanja prašine, stoga je pogodan za oboljele od alergija
 • 3000 vata toplinske snage
 • 3 daljinsko upravljana podešavanja topline: 1.000 W, 2.000 W i 3.000 W
 • Aluminij otporan na vremenske uvjete
 • Visokokvalitetna kratkovalna infracrvena cijev - otprilike 6000 svjetlosnih sati uz smanjenje 80% svjetla
 • Stupanj zaštite IP65 - profesionalni uređaj otporan na mlaz vode, otporan na kišu iz svih smjerova
 • Podesivi kut nagiba - s velikim poljem učinka
 • Koristi se u otvorenom vanjskom prostoru
 • Upravljanje prikazom preko LED dioda
 • Pogodno za zidnu montažu
 • Energetski učinkovit
Tehničke karakteristike
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Prep. veličina prostorije do
20 m2 / 50 m3
Težina (Kg)
3
Dimenzije (V׊×D) mm
105×960×165
Učin grijanja (W)
3000 W