Infracrveni paneli za grijanje


Bez obzira na vanjsku temperaturu: dobro se zabavite unutar vlastitih četiri zida odabirom proizvoda serije ComfortTemp kako biste uspostavili optimalnu temperaturu u vašem životnom prostoru - bilo gdje i bilo kada.

Infracrveni paneli za grijanje serije TIH kombiniraju najnoviju tehnologiju grijanja i sofisticirani dizajn. Bilo da se koristi kao dodatno grijanje u sobi za hobi, u sobi za fitness, u spavaćoj sobi ili u dnevnoj sobi - nijedan drugi uređaj za grijanje se ne zagrijava učinkovitije. Uz maksimalnu učinkovitost od 100%, cijeli ulaz energije se pretvara u toplinsku snagu. Za razliku od alternativnih rješenja za grijanje, koja najprije zagrijavaju zrak i zatim ih distribuiraju u cijeloj prostoriji, ova infracrvena ploča za grijanje radi na principu najprirodnijeg izvora topline: sunca.

Toplina se generira infracrvenim zračenjem i prenosi se izravno na kožu svjetlosnim valovima i tako stvara primjetno ugodan učinak grijanja - bez stvaranja buke ili neugodnih mirisa i bez potrebe za fazom zagrijavanja.

Uočljiv ili neprimjetan? To ovisi o vama. Zbog svog ravnog dizajna, TIH ploča za grijanje može se gotovo neprimjetno sakriti u pozadini, ili se može individualizirati i tako postati privlačna za bilo koju prostoriju. Na prvi pogled, grijač nije prepoznatljiv kao takav. S prikladno lijepljenim motivima, grijač postaje zidno umjetničko djelo.

 

 

Više informacija o grijačima potražite i u sljedećim poglavljima:

Poglavlje 1 : KONVEKTORSKI GRIJAČI...

Poglavlje 2: INFRACRVENI GRIJAČI...

Poglavlje 3: KERAMIČKI GRIJAČI...

Poglavlje 4: INFRACRVENI PANEL GRIJAČI...

Poglavlje 5: ULJNI RADIJATORI...

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077