Infracrveni paneli za grijanje


Bez obzira na vanjsku temperaturu: dobro se zabavite unutar vlastitih četiri zida odabirom proizvoda serije ComfortTemp kako biste uspostavili optimalnu temperaturu u vašem životnom prostoru - bilo gdje i bilo kada.

Infracrveni paneli za grijanje serije TIH kombiniraju najnoviju tehnologiju grijanja i sofisticirani dizajn. Bilo da se koristi kao dodatno grijanje u sobi za hobi, u sobi za fitness, u spavaćoj sobi ili u dnevnoj sobi - nijedan drugi uređaj za grijanje se ne zagrijava učinkovitije. Uz maksimalnu učinkovitost od 100%, cijeli ulaz energije se pretvara u toplinsku snagu. Za razliku od alternativnih rješenja za grijanje, koja najprije zagrijavaju zrak i zatim ih distribuiraju u cijeloj prostoriji, ova infracrvena ploča za grijanje radi na principu najprirodnijeg izvora topline: sunca.

Toplina se generira infracrvenim zračenjem i prenosi se izravno na kožu svjetlosnim valovima i tako stvara primjetno ugodan učinak grijanja - bez stvaranja buke ili neugodnih mirisa i bez potrebe za fazom zagrijavanja.

Uočljiv ili neprimjetan? To ovisi o vama. Zbog svog ravnog dizajna, TIH ploča za grijanje može se gotovo neprimjetno sakriti u pozadini, ili se može individualizirati i tako postati privlačna za bilo koju prostoriju. Na prvi pogled, grijač nije prepoznatljiv kao takav. S prikladno lijepljenim motivima, grijač postaje zidno umjetničko djelo.

 

 

Više informacija o grijačima potražite i u sljedećim poglavljima:

Poglavlje 1. Konvektorske grijalice

Poglavlje 2. Infracrvene grijalice

Poglavlje 3. Keramičke grijalice

Poglavlje 4. Infracrvene panel grijalice

Poglavlje 5. Uljni radijatori

 

 

Infracrvene panel grijalice

   
   
   

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077