Klikni za klimatizacija.hr prezentaciju i saznaj zašto smo mi

Centralno mjesto za profesionalca!

 

 

Brojne prednosti za naše partnere

Znamo da je danas teško uravnotežiti izvršavanje vašeg instalacijskog posla s vašom prodajnom ulogom. Zato je tu mreža klimatizacija.hr koja Vam može pomoći i omogućiti Vam održivi rast. Poslušajte našu priču...

Tvrtka Veka-ing d.o.o. i Alfasol d.o.o. prisutne su u Hrvatskoj već 28 godina i za to vrijeme stečena su iskustva i razvila se inovativna rješenja sustava za klimatizaciju. Iskustvo nam daje dovoljno kompetencija u poznavanju tržišta, a sve u svrhu da bi smo se mogli prilagoditi vašim potrebama. Naša usredotočenost je na ekološki prihvatljive proizvode, uz što manje eksplatacijske i investicijske troškove.

Napredujte s mrežom profesionalaca u svojoj branši.

Nisu sve firme u branši iste i neke su jednostavno bolje od konkurencije, kao što je to slučaj s klimatizacija.hr. Mreža instalatera klimatizacija.hr uvijek se vodila vizijom da mora biti ispred svoje konkurencije i u tome smo postali vrlo uspješni tokom 20 godina rada, što dokazuju i naši rezultati.

 

 

Mi vjerujemo da mora biti moguće u najkraćem roku, bez imalo gnjavaže, dobiti zadovoljnog kupca – i koji će zauvijek ostati takav

Mentorstvo i edukacija ključni su dio našega programa u kojem vam pomažemo u zapošljavanju i zadržavanju zaposlenika. Također vam pomažemo da svakodnevne operacije teku bez problema i bez nepotrebnog zaustavljanja procesa, a sve u svrhu izgradnje učinkovitog i održivog poslovanja za vašu tvrtku i vaš tim.

Naš program partnerstva stvara jaku vezu između klimatizacija.hr i odabranog partnera. Zajedno se služimo rastućim potencijalom tržišta, koristeći se pritom širokim spektrom edukacije, marketinških materijala, praktičnih savjeti našeg prodajnog i tehničkog osoblja te stalnom podrškom istih. Pomoću 6 prednosti za naše partnere omogućujemo vam da postižete najbolje rezultate te zajedno učinite korak više u vašem poslovanju.

Teško je pronaći samo jedan brand koji može zadovoljiti sve potrebe i upravo zato mi uvozimo 5 renomiranih brandova: Mistubishi Electric, Toshiba, Fujitsu, Hyundai i Qzen. S njima nudimo jako partnerstvo i proizvode za sve tržišne segmente, sve u okviru branda klimatizacija.hr.

Stvaramo čvrsto partnerstvo i povjerenje koji rezultiraju većom kvaltetom usluge i prodaje.

Samo ste 1 klik od prvog koraka u ostvarivanju nove uspješne poslovne suradnje.

 

Što naši partneri kažu o nama?

 

 

 

 

 

 

Od presudnog mi je značaja imati dobavljača kojem se mogu u svakom trenutku obratiti za pomoć, sa svojim savjetima i informacijama, štede mi vrijeme i novac

Ivan Bingula

vlasnik obrta Elektromehanika Bingula