Vrhunska klimatizacija za najbolji hotel na svijetu. Da, dobro ste pročitali, istarski hotel hladi i grije Mitsubishi Electric VRF sustav i dizalica topline

Kada je 2000. zagrebački odvjetnik Miroslav Plišo kupio napuštenu stanciju u Balama, obitelj i prijatelji mislili su da je ‘prolupao’. No, g. Plišo slijedio je svoj unutarnji poriv i viziju koju je gajio još od malih nogu kada je u rodnom Travniku bio na sličnom imanju obiteljskog prijatelja, te je odlučio da će jednog dana nešto slično imati za sebe, svoje prijatelje i goste koji će dolaziti sa svih strana svijeta.
Premotamo li film 15 godina unaprijed, stancija Meneghetti prostire se na 120.000 m2, na imanju je posađeno oko 750 maslina, vinom svake godine napune 80.000 butelja te je nedavno otvoren wine hotel sa 26 luksuzno uređenih apartmana i vrhunski restoran sa 70 sjedećih mjesta. Booking.com svrstao ga je na 8. mjesto najboljih malih, luksuznih hotela na svijetu.
 

Imate li na stanju određeni uređaj?

Ukoliko je na našoj web stranici uređaj moguć za narudžbu imamo na stanju, ukoliko Vas zanima stanje zaliha u točno određenoj poslovnici molim Vas da kontaktirate poslovnicu.

Što je ionizator?

Možemo napraviti blog post o ionizatoru pa imati link na blog, mi najčešće odgovaramo sljedeće:

Ionizator zraka stvara negativne ione te neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja koje nastaje upotrebom različitih električnih uređaja (TV, računala, el. instalacije, mobilni…).