JAMSTVO NA KLIMA UREĐAJE

Svi klima uređaji (Mitsubishi Electric, Hyundai, Fujitsu, Toshiba) koji se mogu kupiti putem mreže ovlaštenih partnera klimatizacija.hr dolaze sa tvorničkim jamstvom u trajanju 3 godine. Iznimka su tek klima uređaji QZEN kod kojim jamstvo vrijedi 2 godine.

Kada govorimo o jamstvu, važno je naglasiti da je riječ o tvorničkom jamstvu, što je svojevrsna garancija dobavljivosti rezervnih dijelova u minimalnom trajanju od 7 godina od dana proizvodnje vašeg klima uređaja. 

Za ostvarivanje jamstva, potrebno je svake godine napraviti obavezan servis na vašem klima uređaju. Osim toga, nužno je da uslugu montaže obavi ovlašteni frigomehaničar/serviser i da isti ovjeri jamstveni list koji ćete dobiti uz vaš klima uređaj. 

Na svim klima uređajima kućne (stambene) serije moguće je doplatiti za produljeno jamstvo u trajanju 12 ili 24 mjeseca. Produljeno jamstvo vrijedi i za mono-split i za multi-split klima uređaje, a više informacija možete dobiti od vašeg servisera/frigomehaničara ili pozivom na besplatni broj telefona 0800 0077.

POGLEDAJ PRIMJER JAMSTVA ZA FUJITSU KLIMA UREĐAJE (PDF)