Jamstvo na klima uređaje

Svi naši klima uređaji dolaze s tvorničkim jamstvom koje pokriva kompletan uređaj i sve njegove komponente. Kada govorimo o jamstvu, važno je naglasiti da je riječ o tvorničkom jamstvu, što je svojevrsna garancija dobavljivosti rezervnih dijelova u minimalnom trajanju od 7 godina od dana proizvodnje vašeg klima uređaja.

Za ostvarivanje jamstva potrebno je svake godine napraviti obavezan servis na vašem klima uređaju. Osim toga, nužno je da uslugu montaže obavi ovlašteni frigomehaničar/serviser te da isti ovjeri jamstveni list koji ćete dobiti uz vaš klima uređaj.

Trajanje jamstva razlikuje se po brandu proizvoda:

 

Produljena jamstva

Hyundai zidni klima uređaji stambene serije dolaze s posebnom mogućnošću produljenog jamstva po sistemu 3+2 godine na uređaj i 10 godina na kompresor. Više informacija o ovoj posebnoj pogodnosti i obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE.

 

Fujitsu zidni klima uređaji stambene serije dolaze s posebnom mogućnošću produljenog jamstva po sistemu 3+2 godine na uređaj. Više informacija o ovoj posebnoj pogodnosti i obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE.