Jamstvo 24 mjeseca
Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i obročno plaćanje:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama.

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje. 

Dostava

Za narudžbe do 499,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 43,00 kn

Za narudžbe od 500,00 kn do 999,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 54,00 kn

Za narudžbe od 1.000,00 kn do 1.999,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 65,00 kn

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 2.000,00 kn nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa, prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Keramička grijalica Trotec TFC 2 E

Šifra proizvoda: 5560232
-20%
150,00 kn
120,00 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Učin grijanja (kW)
0,5
Veličina prostora (m2)
do 15

S malo više od ručne veličine i iznimno laganog, utični grijač TFC 2 E uvijek je ugodan izvor topline kod kuće, kao i na putovanju. S takvim mobilnim keramičkim ventilator grijačem u kovčegu, hladne noge su stvar prošlosti, čak i na alpskim zimskim praznicima. Budući da se mala grijalica spoji izravno u utičnicu, mali prostor tijekom rada izbjegava zamornu ugradnju kabela.Model TFC 2 E s modernim crnim poklopcem je privlačnog dizajna. Uređaj osigurava u maloj sobi snagu grijanja od 500 W i dvije razine ventilacije za ugodnu i brzu toplu atmosferu. Prva faza ventilatora je za normalan rad, a druga se koristi kako bi se brzo rasporedio topli zrak u sobi. Učinkoviti mini grijač može proizvesti toplinu gdje god vam je potrebno za nekoliko minuta - bez zagrijavanja cijele kuće ili stana. Bez obzira nalazite li se u kupaonici, kuhinji, kauču, dječjoj sobi ili uredu, grijalica TFC 2 E pretvara neugodne hladne točke u ugodne oaze blagostanja

 

Rad grijalice je vrlo jednostavan: uključite, odaberite temperaturu na LED zaslonu između 15 i 30 °C i toplina je tu. Također pomoću 12-sati brojača možete namjestiti toplinu točno na vrijeme. Savršeno, naprimjer za ciljano zagrijavanje spavaće sobe. Osim toga, model je opremljen energetski učinkovitim automatskim isključivanjem kada je postignuta ciljana vrijednost.


Zagrijani zrak s keramičkim ventilatorima TFC serije uvijek ostaje ugodno čist i bez mirisa, jer PTC grijanje keramičkih elemenata proizvodi 100% toplinu bez emisije. Za razliku od uobičajenih grijalica s žicama za grijanje, na keramičkoj grijalici ne spaljuju se čestice prašine ili životinjske dlake. To štiti osjetljive dišne puteve alergičnih bolesnika, kao i djece.

TFC 2 E grijalica potpuno je pouzdano zaštićena od pregrijavanja. Posjeduje vatrostalni keramički elementi koji isključi uređaj prilikom pregrijavanja. Ima izuzetno dugi vijek trajanja. Funkcija preopterećenja ventilatora s odbrojavanjem automatski hladi grijači element grijača za 60 sekundi nakon što je grijalica isključena, kako bi osigurala sigurno  isključivanje s utičnice.

Prednosti u praksi:

 • Brza i ugodna toplina
 • Tiha i kompaktna keramična utična grijalica
 • PTC-grijači keramički element
 • Štedljiva 500 W grijalica
 • Automatsko isključivanje pri dosegu željene temperature
 • Ventilator-funkcija s odbrojavanjem
 • 2 razine ventilacije
 • Regulacija temperature od 15 °C − 30 °C
 • Brojač funkcija (1−12 sati)
 • LED-zaslon
 • Zaštita od pregrijavanja
 • Namjenjeno za alergičare
 • Energetski učinkovito

 

Tehnički detalji

 • Učinak grijanja: 500 W
 • Namijenjeno za prostorije do 10 m² / 25 m³
 • Postavke temperature prostorije od 15°C do 30°C
 • Razine grijanja: 2
 • Nazivna potrošnja energije: 2,17 A
 • Potrošnja energije: 0,38 kW
 • Priključni utikač: CEE 7/17
 • Razina zvuka: 51 dB (A)
Tehničke karakteristike
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
202×130×110
Težina unut. jed. (Kg)
0.4
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Brzine ventilatora
2 brzine
Prep. veličina prostorije do
10 m2 / 25 m3
Kategorija el. grijača
Keramičke grijalice