Iza klimatizacija.hr brenda stoje dvije domaće tvrtke - Veka-ing d.o.o. i Alfasol d.o.o. koje su specijalisti klimatizacije i obrade zraka. Dugogodišnjim iskustvom i kompetencijama establirali smo se kao lider klimatizacije na domaćem tržištu i u regiji.

Inteligentno povezano i specijalizirano znanje daje NAJBOLJE UVJETE ZA VAŠ USPJEH!

U grupi tvrtki klimatizacija.hr radi se o optimalnoj obradi zraka u industriji, sektoru za kućanstva i graditeljstvu: možete, na primjer, iznajmiti ili kupiti odvlaživače, građevinske sušilice, uređaje za grijanje, klima uređaje, ventilatore i pročišćivače za različite primjene. Također nudimo komplementarne usluge pri montiranju i puštanju u rad uređaja i strojeva te treninge našim partnerima.

 

klimatizacija.hr je jedan od vodećih hrvatskih proizvođača profesionalnih cjelovitih rješenja u sljedećim područjima: 

  • Upravljanje uvjetima u klimatizaciji (grijanje, hlađenje, odvlaživanje, ovlaživanje)

  • Praćenje uvjeta

  • Kontrola uvjeta

  • Zdravi život i radni uvjeti

Konsolidirani i inteligentno povezani unutar klimatizacija.hr grupe dva su globalno operativna poduzeća : Veka-ing d.o.o. i Alfasol d.o.o., koji generalno zastupaju i uvoze mnoge svjetski poznate proizvođače poput Mitsubishi Electric, Toshiba, Fujitsu, Hyundai, Trotec i još mnoge druge

Optimizirani smo za sve zadane uvijete

Bilo da se radi o mobilnoj ili stacionarnoj klimatizaciji, za iznajmljivanje ili za prodaju, prijenosnu mjernu tehnologiju za klimu, kvalitetu i kontrolu emisija ili proizvode koji osiguravaju kvalitetu vode - tvrtke iz grupe klimatizacija.hr rade u različitim područjima. I svaki od njih je stručnjak u svom području. Rezultat takvoga međusobnog djelovanja je: stručno znanje, visokokvalitetni proizvodi i sveobuhvatna ponuda pouzdanih usluga - kao individualno ili cjelovito rješenje!

Iz klimatizacije.hr isporučujemo u regiju

Kao grupa tvrtki s više od 30 zaposlenika vodimo podružnice i distribucijske centre u Hrvatskoj i sa partnerima smo prisutni i u okolnim državama regije. Naše glavno središte je u Zagrebu, Hrvatska.

Naša tehnologija je inovativna. Sada i u budućnosti.

Najvažniji temelj uspjeha klimatizacija.hr grupe koji je omogućio njezin rast od osnutka prije gotovo 25 godina čine naši kvalificirani i motivirani zaposlenici. Ono što nas još čini iznimnim je visoka razina inovativnosti: reinvestiramo više od 5 posto našeg prometa u istraživanje i razvoj ponude proizvoda i usluga. Jamčimo tehnologiju koja je i ostaje inovativna duži niz godina ...