KONDENZACISKI ODVLAŽIVAČ TTK-ES

Bilo da se radi o domu, uredu, garaži ili vikendici - jeftini odvlaživači TTK-ES kompaktne klase nude udobnu zaštitu od vlage i korozije ...

Dobar izbor, dobri uređaji - s odvlaživačem iz kompaktne klase TTK-ES dobivate više nego što ste platili na više načina:

Najprodavanija europska serija odvlaživača nudi ne samo odgovarajući model za sve potrebe, bilo da trebate održavati svoj životni prostor suhim ili zaštititi vaše dragocjenosti, arhive, zbirke ili uskladištenu robu od korozije, a izbjegavati naknadne troškove zbog oštećenja vlage ,

Sa svakim odvlaživačem dobivate izvanredan omjer cijene i učinkovitosti od vodećeg proizvođača s vlastitom proizvodnjom, tehničkim servisima i tehničkim radionicama.

Nemojte čekati dok se vlažna odjeća, mirisi pljesniva i pjegavi zidovi ili mrlje od plijesni na knjigama ili tekstilu ne pojave kao prvi znakovi oštećenja od vlage. Primjerice, jeste li znali da plijesni mogu nastati već pri 70% vlage - a hrđa pri samo 60%?

S Trotecovim odvlaživačem, možete učinkovito spriječiti ova oštećenja, a istovremeno značajno poboljšati vašu klimu u sobi.

Zahvaljujući svojoj mobilnosti i kompaktnim dimenzijama, naši se uređaji mogu fleksibilno koristiti iu drugim prostorijama, a ne samo u dnevnim sobama, na primjer, odvlaživanje u vinskim podrumima , skladištima, praonicama, laboratorijima ili radionicama.

Spajanjem vanjskog odvoda kondenzacije, ovi su odvlaživači također savršeni za čuvanje područja suha za produžena vremena bez nadzora, na primjer, kuće za odmor, trgovine, brodovi i još mnogo toga.

Mobilni, tih, praktičan i elegantan - samo ga postavite, uključite i vaše sobe ostaju stalno suhe!

 

Svi kondenzaciski odvlaživači u ponudi stambene serije...

 

 

Više informacija o kondenzaciji potražite i u sljedećim poglavljima:

Poglavlje 1 : OSNOVNA ZNANJA O RELATIVNOJ VLAŽNOSTI...

Poglavlje 2: PRAKTIČNA ZNANJA O ODVLAŽIVAČIMA...

Poglavlje 3: METODE ODVLAŽIVANJA...

Poglavlje 3.1.: Kondenzacijske sušilice s tehnologijom kompresora...

Poglavlje 3.2.: Kondenzatorske sušilice s peltier tehnologijom...

Poglavlje 3.3.: Isušivači vlage...

Poglavlje 4: FAKTORI ODABIRA ODVLAŽIVAČA...

Poglavlje 5: PELTIEROVI OVLAŽIVAČI...

Poglavlje 6: KONDENZACISKI ODVLAŽIVAČ...

Poglavlje 7: ADSORPCIJSKI ODVLAŽIVAČ...

 

 

Kondenzacijski odvlaživači