Jamstvo 24 mjeseca
Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, obročno plaćanje karticama, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Mobilni klima uređaj Olimpia Splendid Dolceclima 12 HP WIFI

Šifra proizvoda: 3466071
Proizvod je dostupan
Cijena
611,00 € | 4.603,58 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn
Učin hlađenja (kW)
2,7
Učin grijanja (kW)
2,3
Veličina prostora (m2)
16 - 25

Olimpia Splendid predstavlja novu seriju mobilnih klima uređaja Dolceclima Silent. Dostupnim tehnologijama i cijenom predstavlja se kao srednja klasa, s naglaskom na tiši rad i moderan dizajn. Model 12 HP WIFI nudi elegantan i moderan dizajn koji će sigurno primamiti poglede i s lakoćom se uklopiti u svaki interijer, dok će se tiši rad pobrinuti za ugodnost korištenja i miran san. "Silent system" osigurava do 10% nižu razinu buke rada pri minimalnoj brzini ventilatora, koja se uobičajeno i koristi kada se uređaj postavlja u spavaću sobu. Premještanje i pozicioniranje je dodatno olakšano kotačićima i rukohvatima na bočnim stranicama uređaja. Ako često mijenjate u kojoj se prostoriji klima nalazi, bit ćete itekako zahvalni na ovim malim detaljima.

Još jedna značajka koja će vas itekako oduševiti je da ovaj moderni klima uređaj ne koristi spremnik za kondenzat. Naime, sami kondenzat se raspršuje i izbacuje izravno iz klima uređaja van kroz istu cijev kroz koju se odvodi i topli zrak. To znači da možete zaboraviti na konstantno pražnjenje spremnika i isprekidan rad uređaja kada se isti ponovno napuni. Ova vrlo korisna značajka ne samo da smanjuje brigu oko održavanja uređaja i eliminira isprekidani rad gdje dulje vrijeme možda ni ne primjetite da se ugasio, već i smanjuje dugoročnu potrošnju za postizanje jednakog efekta hlađenja. Današnji moderni klima uređaji poput ovoga koriste invertersku tehnologiju i štedljivije ih je ostaviti upaljene da sami reguliraju potrošnju i snagu, nego ih ručno gasiti i paliti. Pogotovo ako se prostorija ponovno zagrije i potrebno je držati uređaj na 100% snage da se nadoknadi hlađenje. Upravo iz ovog razloga je uređaj koji koristi spremnik za kondenzat i automatski se gasi kada se isti napuni, manje energetski efikasan nego onaj koji kondenzat raspršuje kroz cijev.

Ono što ga razlikue od ostatka Silent serije je mogućnost grijanja (razred A+). Zahvaljujući ovoj značajki možete zamijeniti ili podržati tradicionalno grijanje u prijelaznim razdobljima, ovisno naravno o podneblju u kojem se nalazite i veličini prostorije za koju je klima namjenjena. Ono što moramo napomenuti je da je u režimu grijanja odvod kondentata obvezan.

Što se funkcionalnosti i režima rada tiče, svi potrebni za optimalan rad su tu:

  • Ventilator - za trenutke kada je potrebna samo ventilacija
  • Odvlaživanje - odvlaživanje zraka koje spašava od ljetnih sparina i uklanja pretjeranu vlagu
  • Automatski - potpuno automatizirani rad koji mijenja parametre ovisno o temperaturi okoline
  • Noćni - postupno povećava postavljenu temperaturu i osigurava smanjenu buku za lakši san
  • Turbo – režim rada s maksimalnom brzinom ventilatora za ekstra hladni osjećaj
  • Timer - omogućuje željenu vremensku postavku rada unutar 12 sati

Ovaj uređaj dolazi i s najnovijom tehnologijom "Blue Air Technology" pomoću koje se postiže da ispušteni hladni zrak ne pogađa izravno stanare u sobi, a vrlo visok i dubok mlaz doseže visinu od 4 metra i više od 3 metra stvarajući jednoliku temperaturu u okruženju.

Kontrola je iznimno laka uz multifunkcionalni daljinski upravljač s kojim ćete jednostavno pristupiti svim funkcijama i postaviti sve željene parametre rada. Po želji, možete se koristiti novim i još naprednijim ekranom na dodir koji se nalazi na samom uređaju. On također nudi mogućnost optimizacije svih funkcionalnosti uređaja, dok pritom pridodaje generalnoj estetici uređaja.

Dolceclima Silent klima uređaj nudi vam sve potrebno za pouzdan rad i optimalno hlađenje s naglaskom na tiši rad, grijanje, dizajn i bolju raspodjelu zraka po prostoriji. Zadovoljit će potrebe i uvjete korisnika koji preferiraju nesmetani rad i okružje, a od klima uređaja ujedno zahtjevaju moderan dizajn koji ne narušava opći dojam prostorije, već ga nadopunjuje.

  • Više o Dolceclima seriji mobilnih klima uređaja pročitajte ovdje
Tehničke karakteristike
Radna tvar
R290
Wi-fi
Wi-fi ugrađen
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Kapacitet odvlaživanja
do 2 l/h
Brzine ventilatora
3 brzine
Težina (Kg)
30.1
Dimenzije (V׊×D) mm
762×460×396
Razina buke (dBA)
53