Jamstvo 24 mjeseca
Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i plaćanje karticama (Visa Premium PBZ, Diners, Maestro PBZ, Visa PBZ, Master Card ZABA) na rate, od 2 do 12 rata bez kamata (do 24 rate bez kamata u slučaju plaćanje Visa Premium karticom).

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje.

Dostava

Za svaku kupovinu robe vrijednosti veće od 1.999,00 kn (PDV uključen) nudimo vam besplatnu dostavu na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Produljeno jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente.

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Mobilni klima uređaj Trotec PAC 2600 X

Šifra proizvoda: 5550102
-30%
2.500,00 kn
1.750,00 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Učin hlađenja (kW)
2,6
Veličina prostora (m2)
25 - 35
Pošaljite upit
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Mjesto i poštanski broj

Sva polja su obvezna!

Komforni klima uređaj PAC 2600 X uvjerava ne samo s maks. kapacitetom hlađenja od 2,6 kW (9,000 Btu), ali ima i funkciju ventilacije i odvlaživanja.


Zahvaljujući pametnoj funkciji za uštedu energije, klima uređaj 3-u-1 hladno štedi novac čak i u vrućim danima.

Zahvaljujući svojoj funkciji štednje energije, klima uređaj PAC 2600 X štedi troškove

Pa, ako imate klima uređaj PAC 2600 X već kod kuće, prije dolaska sljedećeg vrućeg vala. Ovaj udobni višenamjenski uređaj ne samo da ima sustav hlađenja već i funkciju odvlaživanja i ventilacije, te je, sa snagom od 2,6 kW i klasom energetske učinkovitosti A, idealan za stambene i uredske prostore do veličine od 85 m³.

Za dobar noćni san, osim noćnog načina rada, koji polako podiže temperaturu, LED zaslon također treba potpuno isključiti, tako da ne ometa nepotrebno svjetlo.

Dvije razine ventilacije i promjenjivo podesivi smjer pražnjenja osiguravaju optimalnu distribuciju protoka zraka. U kombinaciji s integriranim 24-satnim tajmerom, mogu se spremiti dodatni troškovi, jer to omogućuje, primjerice, korištenje prostorije samo u određeno vrijeme, vremenski kontrolirano uključivanje i isključivanje uređaja. Za razliku od mnogih drugih jedinica za klimatizaciju, spremnik kondenzata na PAC 2600 X treba se vrlo rijetko isprazniti, jer koristi kondenziranu vodu za hlađenje kondenzatora putem inteligentnog sustava za recikliranje i time isparava veći dio.

Opcionalno, PAC 2600 X se kontrolira preko svoje upravljačke ploče na uređaju ili isporučenog infracrvenog daljinskog upravljača.

Instalacija i održavanje PAC 2600 X
Klima uređaj je izgrađen u nekoliko koraka i spreman za uporabu.

Prefabricirani filtar za zrak čisti zrak u prostoriji od vlakana, prašine i životinjske dlake. Filter se lako skida i čisti. Stalni odvod kondenzata također se može spojiti na stražnjoj strani.

Evo nekoliko praktičnih prednosti:

 • Razred energetske učinkovitosti A
 • 2,6 kW kapaciteta hlađenja
 • Tri načina rada: hlađenje, ventilacija, odvlaživanje
 • Dvije razine ventilacije
 • Funkcija tajmera
 • Praktični LED zaslon
 • Prikaz sobne temperature
 • Jednostavna membranska tipkovnica
 • Podesivi smjer ispuštanja zraka
 • IR daljinski upravljač
 • Uklonjivi zračni filtar
 • Funkcija čišćenja zraka (dlaka za kućne ljubimce, vlakna, prašina)
 • Tihi rad <53 dB (A)
Tehničke karakteristike
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Kapacitet odvlaživanja
do 2.1 l/h
Brzine ventilatora
2 brzine
Protok zraka (m3/h)
295
Područje rada (°C)
od +17°C do +35°C
Težina (Kg)
25
Dimenzije (V׊×D) mm
703×355×345