Naša Povijest

Lideri u klimatizaciji Hrvatske s tri desetljeća povjerenja i inovacija

VEKA-ING, osnovan 1992. godine, započeo je svoj put s misijom pružanja vrhunskih klimatizacijskih rješenja. Skromni počeci brzo su se pretvorili u širenje i razvoj, što je kulminiralo suradnjom s ALFASOL-om 2012. godine, dodatno proširujući naš portfelj i kapacitete. Kroz godine, Grupa je postala prepoznati generalni zastupnik i uvoznik klima uređaja, dizalica topline, VRF sustava, rashladnika vode, i mnogih drugih proizvoda. Suradnja s vodećim svjetskim proizvođačima kao što su Mitsubishi Electric, Fujitsu, Toshiba, HYUNDAI potvrdila je našu posvećenost kvaliteti i inovacijama.

Danas, s više od 10.000 m² skladišnog prostora i 9 poslovnica širom zemlje, garantiramo brzu i učinkovitu distribuciju. Naša web stranica Klimatizacija.hr, služi kao dragocjen izvor informacija, dok naš tim od preko 70 stručnjaka, uključujući 10 inženjera, pruža izvrsnost na svakom koraku – od odabira proizvoda do postprodajne podrške i edukacije.
 

Trening i servisna izvrsnost

Ponosni smo na naše Trening centre u Zagrebu i Splitu, gdje nudimo obuku instalaterima, osiguravajući najnovija znanja i tehnike. Naš Servisni centar, osigurava da su svi naši proizvodi podržani brzom i kvalificiranom servisnom službom, što je ključni dio naše predanosti izvrsnosti.
 

Vizija za budućnost

Naša vizija je nastaviti graditi čvrste i dugotrajne odnose s partnerima i klijentima, pružajući kvalitetu i povjerenje koje su nas učinile liderima u industriji klimatizacije u Hrvatskoj.