DVIJE OPCIJE POKRIVAJU SVE PRILIKE

 

Dva odjela grupe klimatizacija.hr postavljaju dva različita pristupa uslugama i proizvodima.

U svojem rasponu proizvoda i usluga dva odjela imaju različite prioritete. Svaki od njih je stručnjak u svom području kompetencija ali rade na drugim područjima primjene. A ipak imaju jednu zajedničku stvar: svi pružaju optimalne uvjete za uspjeh!

Praćenje stanja, kontrola stanja, upravljanje stanjem i zdravi životni i radni uvjeti - to su naše vrijednosti. U tima zadanim područjima naši inženjeri, servisni tehničari, monteri i konzultanti dokazuju svoju sveobuhvatnu stručnost i iskustvo iz dana u dan.

 

 

Odjel prodaje

Optimalni uvjeti za dobro stanje: Odjel prodaje opskrbljuje privatne korisnike, trgovinu i industriju strojevima za klimatizaciju, obradu zraka, grijanje i ventilaciju . U program su uključeni i mjerni uređaji za praćenje stanja, kao i mjerna tehnologija za okoliš i uređaji za kontrolu kvalitete i emisije .
 

 

 

 

 

 

Odjel najma

Za slučaj privremene potražnje: Odjel za najam može ponuditi najam opreme za klimatizaciju ili mjernu tehnologiju za praćenje stanja u kratkom roku. Želite iznajmiti uređaje za sušenje zraka , građevinske sušilice , uređaje za grijanje , ventilatore ili termalne kamere? Bilo da se radi o kratkoročnom ili dugoročnom razdoblju - s više od 500 najamnih uređaja vodeći smo u ovom dijelu Evrope. Posjedujemo veliki izbor vrsta i broja uređaja za najam.