Iza klimatizacija.hr brenda stoje dvije domaće tvrtke - Veka-ing d.o.o. i Alfasol d.o.o. koje su specijalisti klimatizacije i obrade zraka. Dugogodišnjim iskustvom i praksom etablirali smo se kao lider klimatizacije na domaćem tržištu. 

Žašto raditi s nama? Osim termometra, i naši rezultati pokazuju ugodne brojke.

Imamo vrhunski tim

Naši stručnjaci pomoći će vam da odaberete idealno rješenje za vaše potrebe, a zahvaljujući uvijek popunjenom skladištu, isporuka je trenutna.

Imamo rješenje za klimatizaciju

I za to svaki tip objekta i primjenu koji vam može zatrebati. Odaberite svoje, a mićemo vam prikazati što vam možemo ponuditi. U našoj ponudi birajte između rješenja za:

  • Stambeni prostori
  • Poslovni prostori
  • Profesionalni sustavi

Zatražite uviđaj vašeg prostora ili projekta od strane našeg odjela inženjeringa ili nekog od instalatera u našoj mreži koja pokriva čitavu Hrvatsku.

Izvrsne poslovne ideje zaslužuju jednako izvrsna rješenja klimatizacija. Ne libite se tražiti savjet, zato su stručno osmišljeni i izvedeni veliki sustavi naša specijalnost. A kada vap biznis ovisi o rješenjima klimatizacije, prirodno je da ćete potražiti vrhunsko rješenje - odnosno sustav dizajniran po mjeri.

Mreža ovlaštenih partnera za čitavu Hrvatsku

Naša mreža partnera instalatera i servisera pokriva čitavu Hrvatsku, tako da vaš novi klima uređaj možemo isporučiti i montirati u svim gradovima, mjestima, selima, naseljima... Bilo gdje u Hrvatskoj!

Od presudnog mi je značaja imati dobavljača koji u svakom trenutku ima jedinice na lageru, bez obzira je li riječ o klimi za stan ili vanjskoj jedinici VRF sustava za hotel.

Ivan Bingula

vlasnik obrta Elektromehanika Bingula