Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti
dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: + 385 1 234 25 25
Krajnji potrošaći: 0800 0077
E-mail:info@klimatizacija.hr
 

 

 Ne želite trajno kupiti opremu imamo rješenje i za Vas!

Vaša potražnja za profesionalnom opremom za klimatizaciju, tretman zraka ili ventilaciju je samo privremena? I u kratkom roku? Tada je vaš zahtjev za najam uređaja na pravom mjestu. Specijalizirali smo se također i za iznajmljivanje uređaja.

Odjel najma  jamči da ćete dobiti točno onaj uređaj koji Vam je potreban bez odgode. Bilo da se radi o građevinskoj sušilici, odvlaživaču, industrijskom odvlaživaču, pročistaču zraka, jedinici za obradu zraka, uređaju za grijanje, ventilatoru, neutralizatoru mirisa ili termalnoj kameri. Nudimo najam aparata u svim redovima veličine u kratkom roku - od alata i male opreme koja je namijenjena za privatno kućanstvo do srednjeg kapaciteta za komercijalnu upotrebu do uređaja visokih performansi za industriju.

 

  Imamo više od 500 uređaja za najam, pokrivamo sve zahtjeve

je idealan partner za najam uređaja za sve uvijete obrađivanja zraka grijanje, hlađenje, odvlaživanje, ovlaživanje...: Budući da smo jedan od regionalnih tržišnih lidera imamo u ponudi preko 500 uređaja za najam, po potrebi i više. U toj lepezi proizvoda za najam sigurno postoji i tehnologija koja odgovara vašim potrebama. Osim toga, možete biti sigurni da ćete ostvariti pogodne uvjete pripreme zraka. Sastavili smo pristupačne pakete cijena s dodatcima.

 

  Mi smo glavna adresa u slučaju izvanrednih okolnosti i privremene potražnje.

Raznovrsne usluge i atraktivni uvjeti učinili su nas vodećim iznajmljivačem u regiji. Mi smo na neki način glavna adresa u regiji za   ekspresne zamjene u slučaju kvarova na stroju ili za privremeno proširenje kapaciteta, ili elementarnih nepogoda kao što su poplave i zagađenje zraka.