Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti
dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: + 385 1 234 25 25
Krajnji potrošaći: 0800 0077
E-mail:info@klimatizacija.hr
 

 

Tehnologija plus: ovdje smo orijentirani na Vaše poslovanje!

 

Jednom davno 1997 godine ... sve je počelo s uređajima za klimatizaciju i od tada do sada Odjel prodaje formira suvremenu jezgru klimatizacija.hr grupe.

Odjel prodaje opskrbljuje industriju, obrtnike i obrtnička poduzeća s profesionalnim rješenjima proizvoda za obradu zraka u zatvorenim prostorima. U našem programu imamo cijeli niz proizvoda, strojeva i mjernih uređaja. Radeći i razvijajući se dugi niz godina u profesionalnim rješenjima i pritom postajući vodeći dobavljač industrijske opreme, razvili smo se također u uspješnog pružatelj odgovarajućih proizvodnih rješenja za privatnu uporabu.

Od prijenosne opreme malih kapaciteta do stacionarnog koncepta kontrole unutarnje klime

Grupa klimatizacija.hr spada u regionalne lidere u pogledu mobilnih i stacionarnih strojeva za klimatizaciju. Sa svojim proizvodnim asortimanom koji se sastoji od sušila, ovlaživača zraka, uređaja za grijanje i klimatizaciju zraka, čistača zraka i ventilatora, Odjel prodaje pokriva cijeli asortiman proizvoda od prijenosne opreme malih kapaciteta do stacionarnih industrijskih postrojenja većih kapaciteta.

Inovativna mjerna tehnologija za kontrolu, detekciju i lokalizaciju

I u području prijenosne mjerne opreme, mi smo jedna od glavnih adresa u Republici Hrvatskoj. Razvijamo, proizvodimo i distribuiramo inovativne mjerne uređaje za klimu, tehnologiju gradnje, kontrolu kvalitete / emisije, industrijsko održavanje, kao i detekciju i lokalizaciju.

Ulaganje od 5 posto za istraživanje

Razvili smo se kao visokokvalitetni dobavljač - i željeli bismo to i ostati. S jedne strane, oslanjamo se na kvalificirane i motivirane zaposlenike, a s druge strane ulažemo u razvoj što nam zajedno osigurava sigurnu budućnost. 5% našeg prometa uglavnom se reinvestira u istraživanje i razvoj. Koristeći ovu strategiju, možemo kod kupaca osigurati brzu inovaciju proizvoda kao i tehnologiju koja odgovara budućnosti. Vaša investicija kupnjom naših proizvoda trebala bi se odraziti i i na Vaš račun.

I dalje povećavamo našu ponudu proizvoda

Drugi razlog za naš uspjeh temelji se na kontinuirano rastućem broju proizvoda u našoj ponudi, koji su kako bi Vi ostvarili najbolji omjer kvalitete i cijene kupljeni direktno od proizvođača diljem svijeta, te našim distribucijskim kanalima dostavljeni do vaših poduzeća i domova u Hrvatskoj i regiji.

Više stručnog znanja s nama

Naš prioritet je pristup orijentiran na korisnika, koji pretpostavlja i individualno savjetovanje. Ne samo da pružamo podršku u smislu konzultacija, već nudimo i aktivan prijenos stručnog znanja za mnoge zadatke: U našim tečajevima i seminarima prenosimo teorijsku i praktičnu stručnost i kompetencije. Bilo da se radi o tehnologiji klimatizacije, tehnologiji mjerenja emisija, detekciji curenja, restauraciji šteta od vode ili dijagnostici zgrada - kombinacija najsuvremenije tehnologije procesa i inženjerstva s dugogodišnjim iskustvom naših stručnjaka osigurava iznimno visoku razinu kvalifikacija za naše sudionike.