Jamstvo 24 mjeseca
Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i plaćanje karticama (American Express, Diners, Maestro PBZ, Visa PBZ, Master Card ZABA) na rate, od 2 do 12 rata bez kamata (do 24 rate bez kamata u slučaju plaćanje American Express karticom).

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje.

Dostava

Za svaku kupovinu robe vrijednosti veće od 1.999,00 kn (PDV uključen) nudimo vam besplatnu dostavu na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Produljeno jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente.

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Ovlaživač zraka Trotec B 24 E - dizajnerski

Šifra proizvoda: 5520000
-25%
880,00 kn
660,00 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Veličina prostora (m2)
15 - 25
Pošaljite upit
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Mjesto i poštanski broj

Sva polja su obvezna!

Uživajte sa stilom u sobi  punoj svježine i ugodne klime

Ovlaživač zraka B 24 E osigurava ugodnu klimu u sobi prirodnim isparavanjem. Svojim elegantnim dizajnom i bojama "Champagne" visoke klase možete otkriti nekoliko stilskih istaknutih predmeta u svom domu, uredu ili lječilištu. 

Ovlaživanje je potrebno u hladnoj sezoni, jer suhi zimski zrak i grijani zrak mogu primjetno narušiti našu dobrobit. Ispod vrijednosti vlage od 40 do 60% ne osjećamo se samo nelagodno, već se i naše sluznice, oči i koža brže isušuju i vjerojatnije je da ćemo se prehladiti. 

Bebe i mala djeca su posebno osjetljivi na suhu klimu, dijelom i zbog toga što su njihovi dišni putovi ranjiviji. 

Ovlaživač zraka B 24 E omogućava vam da potpuno automatski ovlažite sobni zrak i postignete optimalnu razinu ugodnog osjećaja.

Relativna vrijednost vlage između 40 i 60% idealna je za maksimalno blagostanje i pruža najbolju potporu prirodnim procesima zaštite i čišćenja unutar tijela, kao i za unos kisika u krv, što može smanjiti osjetljivost na glavobolju i povećati sposobnost koncentracije. 

Oaza blagostanja jednim pritiskom na tipku

B 24 E može se lako prilagoditi vašim individualnim potrebama uz samo nekoliko ključnih postavki. Možete izabrati između pet razina vlažnosti i četiri stupnja ventilatora koji omogućuju ispunjavanje bilo kojeg zahtjeva u sobi. 

Zahvaljujući integriranom higrostatskom upravljanju, ovlaživanje se vrši potpuno automatski, a uređaj se neovisno uključuje i isključuje kako bi postigao zadane ciljne vrijednosti.

Uspješna kombinacija privlačnog dizajna i posebno kompaktnih dimenzija omogućuje posebno uštedu prostora posebno stabilnog uređaja u osnovi u svakom okruženju - bilo kod kuće ili u uredu. 

Svježi zrak s neobaveznim mirisom

B 24 E opremljen je zasebnim mirisnim spremnikom ulja za dodatnu aromatizaciju zraka u sobi. 

Na ovaj način svoj dom možete pretvoriti u mirisnu oazu blagostanja za osjetila. Mirisi izravno utječu na naše blagostanje i mogu vam biti od pomoći u slučaju stresa, lošeg raspoloženja ili čak problema sa spavanjem.

Kako se mirisno ulje ne emitira u prostoriju preko vode već odvojeno difuzorom, filter za isparavanje B 24 E se ne začepljuje. Mogu se koristiti sva uobičajena mirisna ulja - idealna za individualnu i opuštajuću aromatičnu terapiju! 

Posebni filter saća simulira princip prirodnog isparavanja hidratantnih biljaka

Sofisticirana struktura saća ne osigurava samo filter za isparavanje B 24 E visoke dimenzijske stabilnosti, već i izuzetno veliku unutarnju površinu koja apsorbira vodu automatski i prenosi je u sve pore, poput biljke koja kroz korijenje uzima vodu i prenosi je do lišća u krošnji, gdje voda isparava.

Na taj način filtar za isparavanje ostaje prirodno vlažan. To je razlog zašto, za razliku od konvencionalnih rotacijskih ovlaživača, B 24 E ne zahtijevaju nikakve mehaničke dijelove istrošenosti za vlaženje filtra. 

Suhi zrak koji prolazi kroz filter automatski se obogaćuje vlagom kako bi se postigla optimalna razina vlage od 40 do 60%. Vapna i ostali zagađivači zraka u spremniku ili filtru ovlaživača vežu se i ne emitiraju se u sobni zrak. Povrh svega, prekomjerno vlaženje isključeno je ovim postupkom. 

Jednostavna zamjena filtera - jednostavna demontaža

B 24 E / B 25 E ima izrazito prilagođen dizajn i stoga se može lako rastaviti za redovito čišćenje ili za promjenu filtera u samo nekoliko koraka. 

Prednosti u praksi:

 • Vlaženje zraka u sobnoj sobi pod nadzorom higrostata prirodnim hladnim isparavanjem
 • Kvalitetno i stabilno aluminijsko kućište
 • Integrirani mirisni difuzor ulja za dodatnu aromatizaciju zraka u sobi
 • Učinkovita distribucija zraka od 360 stupnjeva u cijeloj sobi
 • Skladno i štedi prostor integrira se u bilo koje okruženje zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu i kompaktnoj konstrukciji
 • Različiti načini rada plus ultra tihi noćni način rada
 • Može se koristiti s normalnom vodom iz slavine - ne treba destilirana voda
 • Prigušiv LED za pojedinačnu kontrolu intenziteta svjetla
 • Jednostavno održavanje i nekomplicirano - lako rastavljanje i čišćenje
 • Daljnje praktične funkcije udobnosti


Tehnički detalji:

 • Ulaz snage: 6 W
 • Izlaz vlage: do 8,4 l / 24h
 • Prporučena veličina sobe: do 24 m² / 60 m³
 • Kapacitet spremnika za vodu: 3 litre
 • Boja: "Champagne"
 • SPL (udaljenost 1 metar): 23 - 58 dB (A)
 • Raspršivač mirisa: da
 • Faze ventilatora: 4
 • Napon napajanja: 12 V
 • Frekvencija: 50 Hz / 60 Hz
 • Dimenzija (Š x V x T): 248 x 305 x 248 mm
 • Težina: 2,5 kg
Tehničke karakteristike
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
305×248×248
Težina unut. jed. (Kg)
2.5
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Kapacitet ovlaživanja
do 8.4 l / 24 sata (0.35 l/h)
Brzine ventilatora
4 brzine
Prep. veličina prostorije do
24 m2 / 60 m3
Spremnik za vodu (L)
3