Produljeno jamstvo

Na Klimatizacija.hr nudimo produljeno jamstvo za odabrane proizvode stambene serije klima uređaja, čime osiguravamo dugotrajnost i optimalnu funkcionalnost vašeg uređaja. Registrirajte svoj proizvod danas i iskoristite brojne benefite koje pruža naš program produljenog jamstva.
 

Prednosti Produljenog Jamstva:

Dodatna Garancija:

Produljenjem jamstva na vaš klima uređaj, dobivate dodatnu sigurnost u slučaju tehničkih poteškoća ili kvarova. Ovo osigurava mir i izbjegava nepredviđene troškove popravaka.

Automatska Uključenost u Newsletter:

Registracijom vašeg proizvoda automatski postajete član naše mailing liste i redovito ćete primati informacije o novostima, posebnim ponudama i savjetima za održavanje uređaja.
 

Uvjeti za Ostvarivanje Produljenog Jamstva:

Registracija Proizvoda:

  • Proizvod mora biti registriran unutar 90 dana od datuma kupnje kako biste se kvalificirali za produljeno jamstvo.

Dokaz o Kupnji:

  • Potrebno je dostaviti račun za uređaj kao dokaz kupnje.

Dokaz o Redovitom Servisiranju:

  • Za svaku godinu garancije potrebno je dostaviti račune za servis. U slučaju reklamacija, jamstvo vrijedi samo uz priložene račune servisa.

Servis od Ovlaštenih Partnera:

  • Servisiranje uređaja mora se vršiti od strane ovlaštenih partnera, kako je navedeno na jamstvenom listu.

Ograničenje Garancije:

  • Jamstvo se primjenjuje samo na sam uređaj. Ne uključuje montažu i instalaciju.

Trajanje Jamstva:

  • Svi uvjeti moraju biti ispunjeni da bi jamstvo vrijedilo, bez obzira da li je riječ o standardnom jamstvu od 3 godine s mogućnošću produljenja na 5 godina, ili specijalnom 10-godišnjem jamstvu.
     

Servis i Popravak:

Za sve servise i popravke pod jamstvom zadužen je naš ovlašteni servis, Alfasol d.o.o., generalni zastupnik uređaja za republiku Hrvatsku. Svi popravci i servisi izvršavaju se u skladu s najvišim standardima kvalitete i stručnosti.
 

Kako Registrirati:

Ispunite obrazac za registraciju proizvoda kako biste aktivirali svoje produljeno jamstvo. Sve što trebate su osnovni podaci o kupnji i uređaju, te nekoliko minuta vašeg vremena.