Servisni centar

U Klimatizacija.hr, naš servisni centar predstavlja temelj našeg angažmana prema kvaliteti i pouzdanosti. Posjedujemo i upravljamo vlastitim servisnim centrom već 30 godina, pružajući visokokvalitetne usluge popravka i održavanja za sve brendove koje distribuiramo. Naš tim sastoji se od stručno educiranih tehničara koji su specijalizirani za širok raspon klimatizacijskih sustava, osiguravajući da svaki uređaj radi kako treba, čak i nakon isteka garancijskog roka.
 

Edukacija i Ekspertiza

Svi naši tehničari prolaze redovite obuke i certifikacije kako bismo osigurali da su ažurirani s najnovijim tehnologijama i metodama popravka. Ovo znači da možete imati potpuno povjerenje u sposobnost našeg tima da riješi bilo koji problem, pružajući vam mir i sigurnost kada je u pitanju održavanje vašeg klimatizacijskog uređaja.
 

Povrat Opreme i Reklamacije

U slučaju kvara ili ako niste zadovoljni s vašim uređajem, naš proces povrata opreme je jednostavan i efikasan. Možete se obratiti našem servisnom centru, a mi ćemo organizirati povrat, dijagnostiku i potrebne popravke. Naš cilj je minimizirati bilo kakve neugodnosti za vas i osigurati brz povratak vašeg uređaja u optimalno stanje.

Klikni i prijavi Reklamaciju

klikni i prijavi Povrat

Rezervni Dijelovi

Razumijemo važnost brzog odziva kada dođe do kvara. Zato u našem servisnom centru održavamo veliki lager odmah dostupnih rezervnih dijelova. Ovo nam omogućava da brzo reagiramo na vaše zahtjeve za servis, smanjujući vrijeme koje vaš uređaj provede izvan upotrebe. Bilo da se radi o standardnim dijelovima ili specifičnim komponentama, možete biti sigurni da imamo potrebne dijelove na zalihi kako bismo osigurali brzu i efikasnu popravku.
 

Naša Obveza

Naš servisni centar je ovdje da osigura da vaši uređaji uvijek rade kako treba. Bez obzira na to trebate li redovito održavanje, hitan popravak ili zamjenu dijelova, naš tim je spreman odgovoriti na vaš poziv. Posvećeni smo pružanju najviše razine servisa i podrške, čak i kada vaš uređaj više nije pod garancijom.