Jamstvo 24 mjeseca
Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, obročno plaćanje karticama, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 66,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 5,98 €

Za narudžbe od 67,00 € do 132,99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 7,30 €

Za narudžbe od 133,00 € do 264.99 € vrijednosti nakon obračunatih popusta: 8,63 €

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 265,00 € nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Pročišćivač zraka AirgoClean 10 E

Šifra proizvoda: 5520701
Proizvod je dostupan
-20%
82,29 € | 620,01 kn
65,83 € | 496,00 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Najniža cijena tijekom razdoblja od 30 dana prije provedbe posebnog oblika prodaje: 65,83 € | 496,00 kn
Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn
Veličina prostora (m2)
16 - 25

Uključite svjež zrak - isključite zagađivače

Što je čišći zrak koji svakodnevno udišemo, to ćemo se bolje osjećati. Međutim mala količina prašine iz spavaće sobe sadrži u prosjeku 1.000 grinja i 250.000 jajašca - uz to obično dolazi pelud, sitna prašina i bakterije. Tko želi sanjati o zdravom snu?

Ovo je zaista teško zamisliti - osim ako se oslanjate na potpuno automatsko čišćenje zraka visokih performanski od strane AirgoClean 10 E: Ekskluzivno dostupni samo u Trotec-u čistač zraka je namjenjen za prostorije do 16 m² tj. 40 m³, jer životinjska dlaka ili spore plijesni, čestice, bakterije i kemijske emisije. Ukratko-omogućava sve što je potrebno kvalitetnom snu i odmaranju i nesmetanom dnevnom radu.

Izuzetno kompaktna konstrukcija čistača zraka sadrži dva posebno efikasna snažna filtera visoke efikasnosti filtriranja zraka sistemom pomoću Dacron i HEPA filtera. Dacron sistem zahvaljujući alergo-neutralizaciji sintetičkih vlakna, idealan kao predfilter. Ovaj filter u kombinaciji sa HEPA filterom osigurava efikasnost filtriranja 95% svih zagađivača prisutnih u zraku.

Osim toga, AirgoClean 10 E je opremljen integriranim ionizatorom za još bolju kvalitetu zraka. On proizvodi negativne ione sa antistatičkim rezultatom koji negativno utječu na čestice koje se prenose u zrak i padaju na dno jer su teži od okolnog zraka. Tamo se lako mogu apsorbirati u uređaj. Na taj način zrak u prostoriji se čisti efikasnije i dodatno obogaćuje aktivnim kisikom.

Čistiji zrak donosi mirniji san

Potpuno automatski uređaj se uključuje centralnim upravljačkim dugmetom, pri čemu su na raspolaganju ukupno tri brzine ventilatora. Dobro je znati:AirgoClean 10 E, sa svojim visoko efikasnim filter sistemom omogućava prirodnu klimu, jer filtrira zagađene materijale iz zraka bez upotrebe štetnog ozona i onda vraća čisti zrak natrag u prostoriju.

Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, čistač zraka se prilagođava svakom modernom kućnom i radnom okruženju. Uz to, tihi način rada osigurava nesmetano funkcioniranje uređaja noću i zahvaljujući boljem i kvalitetnijem zraku čak i mirniji san. Jednostavna upotreba i brza promjena filtera su dodatna prednost ovog uređaja.

Dišite lakše, živite bolje

U vašem domu borite se sa neočekivanim izvorima prašine: na jednom običnom stolu ima na stotine bakterija, virusa i patogena više nego u kuhinji. Tepisi apsorbiraju zagađivače do osam puta više od svoje težine. Sitna prašina prolazi iz svake male pukotine. A namještaj, laminat ili paneli mogu sadržavati formaldehid koji se dugo pušta u zrak.

Sa AirgoClean 10 E iz Troteca, lako i brzo možete osigurati čisti i neopterećeni prostorni zrak i uživati u dobrom osjećaju slobodnog disanja.

Oprema i funkcije:

 • Dvostupanjski sistem prostornog filtriranja sa Dacron-filterom i HEPA filterom
 • Namijenjeno za potpuno automatsko čišćenje prostorija do 40 m³
 • Maksimalni volumen očišćenog zraka 135 m³/h
 • 3 razine ventilacije
 • Poboljšano pročišćavanje zraka pomoću ionizatora
 • Kompaktan i moćan sa jednostavnim funkcijama
 • Jednostavna, brza promjena filtera
 • Niska razina buke: maksimalno 55 dB(A)
 • Mala potrošnja energije
 • Zahvaljujući stopicama može se koristiti kao samostalni uređaj
 • Izvanredan odnos cijene i učinka


Tehnički podaci:

 • Namijenjeno za prostorije do: 16 m²
 • Količina zraka/Razina buke pri razini ventilacije 1: 55 m³/h / 41,3 dB (A)
 • Količina zraka/Razina buke pri razini ventilacije 2: 105 m³/h / 51,1 dB (A)
 • Količina zraka/Razina buke pri razini ventilacije 3: 135 m³/h / 54,4 dB (A)
 • Napajanje: 230 V / 50 Hz
 • Potrošnja električne energije: 0,045 kW
 • Dimenzije (D x Š x V): 183 x 272 x 296 mm
 • Težina: 2,5 kg
Tehničke karakteristike
Ionizator zraka
Da
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Brzine ventilatora
3 brzine
Protok zraka (m3/h)
135
Prep. veličina prostorije do
16 m2 / 40 m3
Težina (Kg)
2.5
Dimenzije (V׊×D) mm
296×272×183
Razina buke (dBA)
41/54