Osnovana 1986. godine, AUX Group je grupacija poduzeća koja danas pokriva nekoliko industrija: kućanski aparati, električna oprema, medicinske usluge, nekretnine i financijska ulaganja. Dugi niz godina nalazi se među 500 najboljih kineskih poduzeća. U 2018. ukupna prodaja Grupe dosegla je 13 milijardi USD, s ukupnom imovinom od 9 milijardi USD, s više od 30.000 zaposlenika i 10 proizvodnih baza u Ningbou (3), Nanchangu, Tianjinu, Maanshanu, Zhengzhou (u izgradnji), Brazilu, Indoneziji i Tajlandu , i više od 5 centara za istraživanje i razvoj, s velikim najnovijim dodatkom, Kansai, Japanski institut za istraživanje i razvoj. AUX je danas vodeći proizvođač Smart Meter i Power Box u svom sektoru. Trenutno ima 19 velikih medicinskih ustanova koje rade ili su u izgradnji.

AUX se nalazi u top 3 najvećih proizvođača u industriji klimatizacijskih uređaja u Kini!

     Globalno poznat po jedinstvenom i elegantnom stilu dizajna, AUX je nagrađen raznim nagradama tijekom IF2019 za nekoliko serija proizvoda.


 

Produljeno jamstvo

U našoj ponudi imamo modele s najnovijim AUX tehnologijama te nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 godine. Više o ovoj pogodnosti možete pročitati ovdje

 

Zašto AUX?

Mnogi klima uređaji različitih brandova dijele iste ili slične funckionalnosti, ali neke koje AUX nudi su jednostavno toliko korisne ili rijetke da ih je vrijedno posebno istaknuti:

  • AUX klima uređaji dolaze s UV lampom i dva filtera zraka (s aktivnim ugljikom i s vitaminom C)

  • AUX klima uređaji serije J-Smart, Q-Neo i Q-Premium dolaze s dodatna dva grijača u vanjskoj jedinici

  • AUX klima uređaji serije HALO pouzdano griju i do -20°C vanjske temperature

  • AUX klima uređaji dolaze s WIFI modulom uključenim u cijenu proizvoda

 

AUX J-Smart Inverter

     Ulazni model AUX klima uređaja svojom ponudom i brojnim “smart” rješenjima neće vas ostaviti ravnodušnima. Ukoliko tražite uređaj koji pouzdano i štedljivo hladi kada je to najpotrebnije, tada je AUX J-Smart pravi izbor za vas. S visokom energetskom učinkovitošću i A++ energetskim razredom predstavlja odličan odabir za štedljivo hlađenje.

 

AUX Q-Neo Inverter

     Ovaj dizajnerski model AUX klima uređaja podići će razinu estetike i hlađenja na zavidni nivo. Ukoliko tražite uređaj koji će pouzdano i efikasno rashladiti željeni prostor te u isto vrijeme unijeti dašak svježine modernog dizajna koji krade pogled, tada je AUX Q-Neo pravi izbor za vas.

 

AUX Q-Premium Inverter

     Ovaj dizajnerski model AUX klima uređaja podići će razinu estetike i hlađenja na zavidni nivo. Ukoliko tražite uređaj koji će pouzdano i efikasno rashladiti željeni prostor te u isto vrijeme unijeti dašak svježine modernog dizajna koji krade pogled, tada je AUX Q-Premium pravi izbor za vas.

 

AUX HALO Inverter

     Top model AUX klima uređaja iznenaditi će vas ponudom i brojnim inovativnim rješenjima. Ukoliko tražite uređaj koji pouzdano i štedljivo hladi kada je to najpotrebnije, tada je AUX HALO pravi izbor za vas. S energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.5 i najvišim energetskim razredom A+++ predstavlja idealan odabir za one koji vole snažno ali štedljivo.

 

AUX klima uređaji

AUX J-Smart Inverter

   
 

 

AUX Q-Neo Inverter

   
 

 

AUX Q-Premium Inverter

   
 

 

AUX HALO Inverter