Upoznajte AUX HALO Inverter

Ukoliko tražite uređaj koji će pouzdano i efikasno rashladiti željeni prostor te u isto vrijeme unijeti dašak svježine modernog dizajna koji krade pogled, tada je AUX HALO pravi izbor za vas. S odličnom energetskom učinkovitošću i visokim energetskim razredom A++ predstavlja idealan omjer snage i uštede energije. Prođimo zajedno kroz najbitnije značajke kako bismo vam pobliže predstavili ovaj kvalitetan klima uređaj.

 

Produljeno jamstvo

Klimatizacija.hr vam je omogućila dodatnu pogodnost: Osim osnovne garancije u trajanju od 3 godine, pružamo pogodnost dodatne 2 godine produljenog jamstva. Na ovaj način osiguravate si ukupno 5 godina garancije na cijeli uređaj. Registrirajte svoj proizvod danas kako biste dobili najbolju moguću uslugu i osigurali si dodatnu garanciju. Više o AUX produljenom jamstvu pročitajte ovdje.

 

Filtracija zraka i UV lampa

HALO klima uređaji osiguravaju vrhunsku filtraciju zraka, nešto što je sve informiranijim kupcima postalo itekako bitno. Kao odgovor na sve zahtjevnije zdravstvene situacije, AUX HALO dolazi opremljen s ugrađenom UV lampom, odnosno ultraljubičastom lampom koja je dobro poznato i efikasno rješenje za sterilizaciju u brojnim industrijama i vrstama poslovanja. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) te nadopunjuje već odličnu postojeću filtraciju.

Za tako efikasnu filtraciju pobrinuti će se filter s aktivnim ugljenom i filter s vitaminom C. Zajedno pružaju zaista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

 

Jedan od najpristupačnijih R32 A+++ model

Ukoliko tražite uređaj koji pouzdano i štedljivo hladi kada je to najpotrebnije, tada je AUX HALO pravi izbor za vas. S energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.5 i najvišim energetskim razredom A+++ predstavlja idealan odabir za one koji vole snažno ali štedljivo. No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.6 pripada razredu A++, što ga postavlja visoko u ponudi klima uređaja za potrebe grijanja ili dogrijavanja prostora. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti da ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže pri očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.

Uz zaista nisku investiciju nudi najvišu energetsku učinkovitost i brojne “top model” mogućnosti koje su obično rezervirane za uređaje s puno višom cijenom.

 

Pouzdano hlađenje do 49°C i grijanje do -20°C vanjske temperature

AUX HALO klima uređaji nude stvarno širok raspon rada u svim vremenskim uvjetima pa na pouzdan rad možete računati tokom cijele godine. Za vrijeme zime i najhladnijih dana također ne morate brinuti, jer AUX HALO nesmetano grije i na čak -20°C ambijentalne temperature, što znači da mu nije potreban ni dodatan grijač vanjske jedinice. Zaista odlika top modela.

 

WIFI - kontrola nadohvat ruke

AUX HALO standardno dolazi sa infracrvenim daljinskim upravljačem i WIFI 2.0. Ovaj modul vam omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu. Neke od situacija u kojima je ova funkcionalnost posebice korisna:

  • putujete prema doma i želite da vas dočeka ugodno rashlađen prostor
  • živite sa starijim ljudima ili djecom koja možda nisu u mogućnosti upravljati klima uređajem
  • krenuli ste na put i zaboravili ugasiti svoj klima uređaj

WIFI moduli znaju koštati i po nekoliko stotina kuna, ali imamo odlične vijesti za vas: ovaj put je WIFI već uključen u cijenu uređaja.

 

Rashlađivanje čitavog prostora - baš čitavog

Posebno oblikovane lamele ispuha zraka HALO klima uređaja iznimno su aerodinamične kako bi vam osigurale pouzdano rashlađivanje prostora. Zahvaljujući njima, svjež zrak stići će do dijelova prostorije i do 15m udaljenosti od klima uređaja. Samo jedan od brojnih načina na koji HALO pruža savršen komfor kada ga zahtjevate.

 

iFeel funkcija

Uz HALO klima uređaj uživati ćete u savršeno rashlađenom ili zagrijanom zraku u svom domu, a s iFeel funkcijom taj osjećaj će vas pratiti u svakom kutku prostorije. Pametan senzor koji se nalazi u vašem infracrvenom daljinskom upravljaču obavještava klima uređaj o svojoj poziciji i temperaturi, a unutarnja jedinica tada sama prilagođava smjer i temperaturu zraka.

Dovoljno je uključiti iFeel funkciju, upravljač ponijeti sa sobom i HALO će odraditi ostalo. Stvarno je odlično kada su pametni uređaji stvarno pametni, a i štedljivo.

 

Samočišćenje

Ova iznimno korisna funckionalnost nije važna samo za dugovječan rad vašeg klima uređaja, već je korisna i za vaše zdravlje. Uz pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente, ono što je zaista posebno kod HALO uređaja je upravo mogućnost samočišćenja.

Na lamelama isparivača postiže se temperatura od 57°C što uzrokuje dodatnu 99.9% sterilizaciju, a ujedno pomaže i kod “defrost” funkcije, odnosno da se lamele odmrznu u slučaju smrzavanja. Korištenjem ove funkcije smanjit će se zadržavanje kondenzacije na lamelama, sprječiti razvoj bakterija poput legionele i naravno ukloniti mogući loši mirisi koji nastaju kod neadekvatnog održavanja klima uređaja.

 

Zaštitni premaz - u borbi s vremenom

Svi uživamo na morskom povjetarcu, ali ne i u posljedicama koji on može ostaviti na vanjskoj jedinici našeg novog klima uređaja. Upravo zato HALO vanjska jedinica dolazi s posebnim Wagner premazom za zaštitu od korozije.

Ova vrsta antikorozivne zaštite pomaže vanjskim jedinicama da ostvare životni vijek i do 15 godina, što je izuzetno za slučajeve kada je vanjska jedinica izložena brojnim štetnim učincima. Uz dugovječan rad vašeg klima uređaja, nije na odmet zadržati i što bolji estetski dojam vašeg objekta.

 

Za miran san

Korištenje klima uređaja u spavaćoj sobi napokon može biti užitak bez kompromisa. Zaboravite na bučne klima uređaje iz prošlosti i napokon uživajte, jer HALO koristi najnovija programska rješenja i poseban dizajn unutarnje jedinice kako bi se buka prilikom rada svela na minimum. Poseban algoritam za smanjivanje vibracija i optimalan dizajn za dinamičan ispuh zraka pobrinuli su se za neopisivo iskustvo korištenja.

Uz HALO klima uređaj spavajte bolje. Čist zrak zahvaljujući odličnoj filtraciji, savršena temperatura uz napredne programske funkcije i ultra tihi rad odsad dolaze u paketu.

 

Čuli ste za njih, ali ne znate što znače?

AUX HALO klima uređaji dolaze s brojnim pametnim funkcionalnostima i možda ste već čuli za njih ali niste sigurni što one točno rade. Prođimo zajedno listu nposebno zanimljivih:

Održavanje 8°C u prostoru

Funkcija koja održava temperaturu prostora na 8°C kako nebi došlo do smrzavanja ili pucanja cijevi. Dostupno preko bežičnog daljinskog upravljača.
 

Timer

Mogućnost podešavanja uključivanja i isključivanja uređaja unutar 24 sata putem timer funkcije može rezultirati velikom uštedom energije. 
 

Turbo

Ovom funkcijom klima uređaj će maksimizirati učinak kapaciteta hlađenja ili grijanja, učiniti da se soba brzo hladi ili zagrijava, te da u najkraćem vremenu postigne željenu temperaturu. Funkcija je posebno korisna kada se u prostoriju ulazi izvana gdje je temperatura bitno drugačija od sobne.
 

Automatski restart

Ako za vrijeme rada klima uređaja nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja i on nastavlja sa radom. Ova funkcija je pogotovo bitna kada se radi o prostorima u kojima je poželjno održavanje specifične temperature.
 

4D protok zraka

Uređaj ima funkciju automatskog horizontalnog ljuljanja lamela (lijevo-desno) i  vertikalnog ljuljanja (gore-dolje), koja omogućuje ravnomjerniji i ugodniji protok zraka. Na ovaj način svaki će kutak prostorije imati optimalni pritok svježeg zraka.
 

Rad s varijabilnom voltažom

Ovaj uređaj u mogućnosti je nesmetano raditi čak i kada je voltaža nestabilna, odnosno od 70-300 V. Mnogi drugi uređaji jednostavno prekinu s radom kod ovakvih oscilacija.
 

Samodijagnostika

U slučaju greške u radu, na LED displayu klima uređaja prikazat će se šifra greške kako bi omogućila lakše otklanjanje istog.

 

Tko je AUX?

Želite saznati više o ovom brandu i ostalim proizvodima iz naše AUX ponude? Kliknite ovdje.

 

AUX HALO Inverter