Upoznajte AUX Q-Neo Inverter

koliko tražite uređaj koji će pouzdano i efikasno rashladiti željeni prostor te u isto vrijeme unijeti dašak svježine modernog dizajna koji krade pogled, tada je AUX Q-Neo pravi izbor za vas. S odličnom energetskom učinkovitošću i visokim energetskim razredom A++ predstavlja idealan omjer snage i uštede energije. Prođimo zajedno kroz najbitnije značajke kako bismo vam pobliže predstavili ovaj kvalitetan klima uređaj.

 

Produljeno jamstvo

Klimatizacija.hr vam je omogućila dodatnu pogodnost: Osim osnovne garancije u trajanju od 3 godine, pružamo pogodnost dodatne 2 godine produljenog jamstva. Na ovaj način osiguravate si ukupno 5 godina garancije na cijeli uređaj. Registrirajte svoj proizvod danas kako biste dobili najbolju moguću uslugu i osigurali si dodatnu garanciju. Više o AUX produljenom jamstvu pročitajte ovdje.

 

Filtracija zraka i UV lampa

Q-Neo klima uređaji osiguravaju vrhunsku filtraciju zraka, nešto što je sve informiranijim kupcima postalo itekako bitno. Kao odgovor na sve zahtjevnije zdravstvene situacije, AUX Q-Neo dolazi opremljen s ugrađenom UV lampom, odnosno ultraljubičastom lampom koja je dobro poznato i efikasno rješenje za sterilizaciju u brojnim industrijama i vrstama poslovanja. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) te nadopunjuje već odličnu postojeću filtraciju.

Za tako efikasnu filtraciju pobrinuti će se filter s aktivnim ugljenom i filter s vitaminom C. Zajedno pružaju zaista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

 

Dizajn - dašak svježine

Kako bi se zadržao besprijekoran izgled unutarnje jedinice, Q-Neo koristi poseban HIPS materijal za absorpciju UV zraka i stabilizaciju svjetla. Otpornost na utjecaj prašine i prolaska vremena dozvolit će vam da godinama uživate u svom klima uređaju kao da je tek kupljen.

 

WIFI - kontrola nadohvat ruke

AUX Q-Neo standardno dolazi sa infracrvenim daljinskim upravljačem i WIFI 2.0. Ovaj modul vam omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu. Neke od situacija u kojima je ova funkcionalnost posebice korisna:

  • putujete prema doma i želite da vas dočeka ugodno rashlađen prostor
  • živite sa starijim ljudima ili djecom koja možda nisu u mogućnosti upravljati klima uređajem
  • krenuli ste na put i zaboravili ugasiti svoj klima uređaj

WIFI moduli znaju koštati i po nekoliko stotina kuna, ali imamo odlične vijesti za vas: ovaj put je WIFI već uključen u cijenu uređaja.

 

Rashlađivanje čitavog prostora - baš čitavog

Posebno oblikovane lamele ispuha zraka Q-Neo klima uređaja iznimno su aerodinamične kako bi vam osigurale pouzdano rashlađivanje prostora. Zahvaljujući njima, svjež zrak stići će do dijelova prostorije i do 15m udaljenosti od klima uređaja. Samo jedan od brojnih načina na koji Q-Neo pruža savršen komfor kada ga zahtjevate.

 

Grijač kadice i kompresora

Kod posebno hladnog vremena i visoke vlage zna doći do smrzavanja u vanjskoj jedinici i pada učinkovitosti grijanja. Tada uređaj ulazi u takozvani "defrost" režim, odnosno režim odmrzavanja kako bi mogao nastaviti s radom. Kako bi se uspješno borili protiv hladnoće i smrzavanja ovog tipa, AUX je svojim Q-Neo vanjskim jedinicama osigurao dodatne grijače.

Upravo zato s Q-Neo klima uređajima možete računati na pouzdan rad tokom cijele godine, pa i za vrijeme posebno hladnih zimskih dana. Ti dodatni grijači će se pobrinuti da kompresor ispravno radi i da se kondenzat u kadici ne smrzava. Na ovaj se način osigurava ispravno grijanje i dodatno smanjuje potrošnja energije.

I zato bez straha od ekstremno hladnog vremena, jer klima uređaj koji je opremljen grijačima može zadržati toplinu kontinuirano i stabilno.

 

Lako održavanje

Modularan dizajn i praktična rješenja zaslužni su za činjenicu da je vrijeme održavanja smanjeno za čak 50% od uobičajenog. Matična ploča unutarnje jedinice može se ukloniti kako bi se ubrzao proces rastavljanja i sastavljanja.

Kako bi vaš klima uređaj dugo i pouzdano radio, potrebno ga je svake godine pregledati i očistiti, a to naravno zahtjeva vrijeme. Srećom, održavanje Q-Neo klima uređaja zahtjeva manje posla i manje utrošenog vremena.

 

iFeel funkcija

Uz Q-Neo klima uređaj uživati ćete u savršeno rashlađenom ili zagrijanom zraku u svom domu, a s iFeel funkcijom taj osjećaj će vas pratiti u svakom kutku prostorije. Pametan senzor koji se nalazi u vašem infracrvenom daljinskom upravljaču obavještava klima uređaj o svojoj poziciji i temperaturi, a unutarnja jedinica tada sama prilagođava smjer i temperaturu zraka.

Dovoljno je uključiti iFeel funkciju, upravljač ponijeti sa sobom i Q-Neo će odraditi ostalo. Stvarno je odlično kada su pametni uređaji stvarno pametni, a i štedljivo.

 

Samočišćenje

Ova iznimno korisna funckionalnost nije važna samo za dugovječan rad vašeg klima uređaja, već je korisna i za vaše zdravlje. Uz pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente, ono što je zaista posebno kod Q-Neo uređaja je upravo mogućnost samočišćenja.

Na lamelama isparivača postiže se temperatura od 57°C što uzrokuje dodatnu 99.9% sterilizaciju, a ujedno pomaže i kod “defrost” funkcije, odnosno da se lamele odmrznu u slučaju smrzavanja. Korištenjem ove funkcije smanjit će se zadržavanje kondenzacije na lamelama, sprječiti razvoj bakterija poput legionele i naravno ukloniti mogući loši mirisi koji nastaju kod neadekvatnog održavanja klima uređaja.

 

Zaštitni premaz - u borbi s vremenom

Svi uživamo na morskom povjetarcu, ali ne i u posljedicama koji on može ostaviti na vanjskoj jedinici našeg novog klima uređaja. Upravo zato Q-Neo vanjska jedinica dolazi s posebnim Wagner premazom za zaštitu od korozije.

Ova vrsta antikorozivne zaštite pomaže vanjskim jedinicama da ostvare životni vijek i do 15 godina, što je izuzetno za slučajeve kada je vanjska jedinica izložena brojnim štetnim učincima. Uz dugovječan rad vašeg klima uređaja, nije na odmet zadržati i što bolji estetski dojam vašeg objekta.

 

Za miran san

Korištenje klima uređaja u spavaćoj sobi napokon može biti užitak bez kompromisa. Zaboravite na bučne klima uređaje iz prošlosti i napokon uživajte, jer Q-Neo koristi najnovija programska rješenja i poseban dizajn unutarnje jedinice kako bi se buka prilikom rada svela na minimum. Poseban algoritam za smanjivanje vibracija i optimalan dizajn za dinamičan ispuh zraka pobrinuli su se za neopisivo iskustvo korištenja.

Uz Q-Neo klima uređaj spavajte bolje. Čist zrak zahvaljujući odličnoj filtraciji, savršena temperatura uz napredne programske funkcije i ultra tihi rad odsad dolaze u paketu.

 

Čuli ste za njih, ali ne znate što znače?

AUX Q-Neo klima uređaji dolaze s brojnim pametnim funkcionalnostima i možda ste već čuli za njih ali niste sigurni što one točno rade. Prođimo zajedno listu nposebno zanimljivih:
 

Održavanje 8°C u prostoru

Funkcija koja održava temperaturu prostora na 8°C kako nebi došlo do smrzavanja ili pucanja cijevi. Dostupno preko bežičnog daljinskog upravljača.
 

Timer

Mogućnost podešavanja uključivanja i isključivanja uređaja unutar 24 sata putem timer funkcije može rezultirati velikom uštedom energije. 
 

Turbo

Ovom funkcijom klima uređaj će maksimizirati učinak kapaciteta hlađenja ili grijanja, učiniti da se soba brzo hladi ili zagrijava, te da u najkraćem vremenu postigne željenu temperaturu. Funkcija je posebno korisna kada se u prostoriju ulazi izvana gdje je temperatura bitno drugačija od sobne.
 

Automatski restart

Ako za vrijeme rada klima uređaja nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja i on nastavlja sa radom. Ova funkcija je pogotovo bitna kada se radi o prostorima u kojima je poželjno održavanje specifične temperature.
 

4D protok zraka

Uređaj ima funkciju automatskog horizontalnog ljuljanja lamela (lijevo-desno) i  vertikalnog ljuljanja (gore-dolje), koja omogućuje ravnomjerniji i ugodniji protok zraka. Na ovaj način svaki će kutak prostorije imati optimalni pritok svježeg zraka.
 

Rad s varijabilnom voltažom

Ovaj uređaj u mogućnosti je nesmetano raditi čak i kada je voltaža nestabilna, odnosno od 70-300 V. Mnogi drugi uređaji jednostavno prekinu s radom kod ovakvih oscilacija.
 

Samodijagnostika

U slučaju greške u radu, na LED displayu klima uređaja prikazat će se šifra greške kako bi omogućila lakše otklanjanje istog.

 

Tko je AUX?

Želite saznati više o ovom brandu i ostalim proizvodima iz naše AUX ponude? Kliknite ovdje.

 

AUX Q-Neo Inverter