Galletti je svoju povijest počeo davne 1906. godine kao jedna od prvih tvrtki koja se uključila na tržište klimatizacijskih uređaja u Italiji. Kroz više od 100 godina tvrtku su uzastopno vodile tri generacije, a 1995. godine prerasla je u Galletti Group. 

Grupa je nastala iz male skupine uspješnih menadžera u sektoru klimatizacije koji su stvaranjem ispočetka novih tvrtki i kupnjom drugih tvrtki, oblikovali tržišnu silu koja trenutno ima 7 različitih brendova. Sinergija između različitih tvrtki koje pripadaju grupi omogućava kontinuiranu razmjenu informacija, povećava stručnost i jamči brži razvoj tehnologija koje Galletti može primijeniti na svoje proizvode. Danas je ta talijanska grupa proširila svoje granice kako bi postala lider na tržištu komfornih klima uređaja, čak i na međunarodnom planu.

Stalna želja za poboljšanjem proizvoda usklađena je potrebom usavršavanja tehnika istraživanja i razvoja. Zbog toga je Gallettijev interni odjel za istraživanje i razvoj vitalni dio tvrtke. Kako bi se istaknula od konkurencije, Galletti posjeduje kalorimetrijsku komoru za hidrauličke unutarnje jedinice i klimatsku komoru za hladnjake, a jedna je od rijetkih tvrtki u Italiji koja posjeduje i specijaliziranu komoru za mjerenje stvarne razine zvuka. Ono što je razvijeno, zamišljeno i analizirano u odjelu za istraživanje i razvoj dobiva oblik u odjelu za inženjering koji se bavi mehaničkim i električnim dizajnom hidrauličkih unutarnjih jedinica, hladnjaka i toplotnih pumpi, kao i cjelovitim razvojem softvera i hardvera.

Također, kao jedna prava talijanska tvrtka, Galletti se ističe i posebnom predanošću prema dizajnu svojih proizvoda. S nastojanjem da se, bez obzira na funkciju, njihovi proizvodi besprijekorno uklope u svaki interijer i doprinesu općem dojmu prostora. Njihov trud, radni procesi, vizija i više od 30 godina iskustva u hladnjačama rezultirali su s prodajom više od 2.000.000 jedinica ventilokonvektora, što Galletti danas čini jednom od vodećih tvrtki u sektoru komfornog grijanja i klimatizacije.

 

 

Galletti uređaji za klimatizaciju

Kod nas možete pronaći vrhunske Galletti uređaje za profesionalnu klimatizaciju prostora raznih površina. Provjerite našu široku ponudu kalorifera i ventilokonvektora svih vrsta, koji će zasigurno zadovoljiti vaše specifične potrebe.

 

Profesionalna serija Galletti uređaja