Korejski konglomerat Hyundai, osnovan pedesetih godina prošlog stoljeća, od građevinske tvrtke postao je veoma cijenjen u automobilskoj industriji, industriji velikih strojeva, a prepoznat je i izuzetno zastupljen u proizvodnji klima uređaja. Filozofija ovog proizvođača je smanjenje potrošnje električne energije s povećanjem učinkovitosti pa s takvim motom i proizvode klima uređaje. Oni su izuzetno učinkoviti i s minimalnom potrošnjom te, što je najvažnije, cijenom koja zadovoljava većinu kupaca. Svi njihovi klima uređaji imaju tvorničko jamstvo od tri godine uz mogućnost produljenja za dodatne 2 godine i 10 godina na kompresor. U slučaju kvara, rezervni dijelovi su kod nas brzo dostupni što garantira dugotrajnost funkcioniranja uređaja, i to čak u okolnostima velikih korištenja.

Hyundai klima uređaji

     Hyundai klima uređaji imaju rotacijski kompresor koji je jamstvo niskog utroška električne energije pa će preciznom regulacijom rada Hyundai klime biti izuzetno štedljive u svim principima rada. Također, imaju najviše energetske razrede pa samim tim i manju potrošnju električne energije, a njihovim uređajima se može upravljati i s pametnog telefona jer imaju integriranu ili opciju ugradnje Wi-Fi sučelja. Na korejskom Hyundai znači „moderan“, a njihovi uređaji su dizajnom upravo takvi.

- dodatne informacije možete pronaći na stranicama uvoznika...

Postoji nekoliko modela Hyundai klima uređaja:

 

Performance Inverter Plus

     Zahvaljujući već ugrađenom Wi-Fi sučelju moguće je upravljanje putem pametnog telefona, tableta ili računala. Uz odlični energetski razred A++ također oduševljava ionizatorom zraka i filterskim sustavom s vitaminom C. Modeli ove serije mogu biti opremljeni i funkcijom samočišćenja.

-više informacija...

 

Super Inverter

     Iznimni klima uređaji koji se mogu pohvaliti zavidnim karakteristikama poput ionizatora zraka, Wi-Fi upravljanjem, izmjenjivačem sa zlatnim lamelama i trostrukim zaštitnim premazom vanjske jedinice. Tu je i grijač u vanjskoj jedinici koji je jamstvo nesmetanog rada čak i pri ekstremno niskim temperaturama. Uza sve to oduševit će vas tihim radom i malenom potrošnjom električne energije.

- više informacija...

 

Elite Inverter

     Zahvaljujući rashladnom mediju R32, ima visoku energetsku učinkovitost u hlađenju i grijanju. On je, također, „all easy model“ pa je ugradnja vrlo jednostavna, a servisiranje minimalno. Osim mogućnosti za Wi-Fi, ima ionizator zraka te funkciju čišćenja.

- više informacija...

 

Parapetne jedinice

     Ovaj tip klimatizacijskih uređaja vrlo je popularan zbog svoje karakteristike ispuha zraka u modu grijanja sa donje strane. Topli zrak se po zakonima fizike uvijek podiže u prostoru prema vrhu prostorije. Baš zbog te funkcije ovaj uređaj najbolje je primjenjiv u slučajevima kada je grijanje jednako ili više važno kao i hlađenje prostorije. Odlikuju ih i odlični energetski rezultati koji ih svrstavaju A++ razred.

-više informacija...

 

Hyundai Inverter Pro - poslovna serija

     Hyundai nudi i optimalna rješenja za vaše poslovne potrebe. Neovisno o tipu prostora i djelatnosti ovdje možete pronaći rješenja za vaš ured, trgovinu ili restoran. Hyundai Inverter Pro samo je nastavak Hyundai izvrsnosti i jamči zadovoljstvo korisnika.

-više informacija...

 

Mobilne jedinice

     Od sada Hyundai u već bogatoj ponudi nudi i mobilne klima uređaje. Prateći razvoj tehnologija i ekonomičnost standardnih klima uređaja, od sada si možete priuštiti idealnu klimatizaciju u bilo kojoj sobi sa samo jednim uređajem. U ponudi je također model koji uz hlađenje nudi i grijanje.

-naša ponuda...

 

Multi Inverteri

     Najbolje su rješenje kada vam je potrebno više od jedne jedinice za rashlađivanje. Osim zidnih unutarnjih jedinica, postoje kazetne, kanalne i podstropne unutarnje jedinice. Kazetne su profesionalne jedinice namijenjene poslovnim prostorima. Podstropne koje se mogu ugraditi uz pod ili strop i namijenjene su radu 0-24. Kanalne jedinice su idealne ako želite sakriti klima uređaj te ih se najviše koristi u hotelima.

 

 

 

Performance Inverter Plus proizvodi...

   
   

 

 

Elite Inverter proizvodi...

   
 

 

 

Super Inverter proizvodi...

   
 

 

 

Mobilne jedinice...

   

 

 

Parapetne jedinice...

   

 

 

Kazetne jedinice...

   
 

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077