Svjetski lider u proizvodnji klimatizacijskih sustava za stambenu, komercijalnu i industrijsku uporabu je definitivno japanski gigant Mitsubishi Electric. Njegovi napori za udobnijim životom u zatvorenim prostorima počeli su 1921. godine uvođenjem električnih ventilatora. Gotovo ekspresno su postali hit i za desetak godina je počela ekspanzija. „Upravo izazov osmišljavanja sustava za klimatizaciju, pogodnih za širok raspon vremenskih prilika u Japanu, doveo nas je do razvoja sofisticiranih uređaja koji mogu izdržati konstantnu uporabu u svim uvjetima" kažu iz Mitsubishija. Ti uređaji sve to rade bez buke, s velikom osjetljivošću na okoliš te s najvećom učinkovitošću.

Mitsubishi Electric klima uređaji

     Klima uređaji koji rashlađuju unutarnji zrak dok pomažu u sprečavanju zagađivanja vanjskog - njihova je krilatica od koje ne odstupaju. 50 godina tehnološke ekspertize ugrađeno je u ekološki prihvatljive proizvode. Karakteristike njihovih sustava za klimatizaciju zadovoljavaju najviše standarde, a cijeli sustavi su poznati po izuzetnoj pouzdanosti i uštedi električne energije. Mitsubishi Electric kupcima nudi udobnost s ekološkom odgovornošću, što vodi do bolje budućnosti za sve.

- dodatne informacije možete pronaći na stranicama uvoznika...

- download informacijskih listova, energetskih certifikata i ostale prateće dokumentacije moguć je na službenoj stanici proizvođača...

U našoj ponudi imamo modele s najnovijim Mitsubishi Electric tehnologijama:

 

Standard inverter         

     Ulaznica je u svijet štedljivih invertera. Svi modeli ovog japanskog proizvođača postavljaju standarde u rekordno niskoj potrošnji električne energije kojoj trenutačno ne može konkurirati ni jedan proizvođač klimatizacijskih uređaja. Ovaj model odlikuje tihi rad pa se njegova razina buke može mjeriti s ljudskim šapatom. Zahvaljujući visoko učinkovitom kompresoru, zadovoljava stroge propise ERP regulative te se pozicionirao u visok energetski razred.

- više informacija...

 

DC inverter         

     Nova Mitsubishi Electric serija idealna je za sve koji istovremeno traže udobnost, energetsku učinkovitost i praktičnost. Ostvaruje ne samo odličnu energetsku učinkovitost, već i vrlo tih rad s razinom buke od 19 dB. Na taj se način stvara mirno okružje za opuštanje.

- više informacija...

 

Standard Eco inverter 

     Početni model Mitsubishija kojeg odlikuju visoki energetski razred A+ po prihvatljivoj cijeni i radna tvar R32 koja je bitno manje štetna za okoliš. Oduševljava jednostavnošću korištenja i funkcijama te zahvaljujući kompaktnim dimenzijama predstavlja idealan izbor za ugradnju u tijesnim prostorima.

- više informacija...

 

Super inverter plus 

     Poboljšani model koji osvaja energetskim razredom A +++, a u mirovanju stručnjaci su uspjeli smanjiti potrošnju električne energije do 90 posto što je samo po sebi impresivan podatak.

- više informacija...

 

Kirigamine Zen 

     Lako je uklopljiv u svaki interijer jer je dostupan u tri boje, a to ga čini uređajem dizajniranim i za najprobirljivije. Dizajniran je u Italiji i priznat od uglednog međunarodnog dizajnerskog foruma IF. Ima energetski razred A +++ što ga čini izuzetno štedljivim. Kao i ostali Mitsubishi modeli, ima nano platinum filter te mogućnost upravljanja pametnim telefonom uz ugradnju Wi-Fi sučelja.

- više informacija...

 

Kirigamine Style

     Ovo su top modeli u paleti Mitsubishi klima uređaja. Imaju novu generaciju plasma filtara koji postavljaju nove standarde u filtraciji i zaustavljanju bakterija, peludi i ostalih alergena iz zraka u prostoriji. Imaju tzv. dvostruki ispuh. Četverostruke lamele ispuha omogućavaju zavidne mogućnosti usmjeravanja zraka. Moguće je podešavanje ispuha na dvije razine prostora (npr. prizemlje i galerija). Ono što je možda i najzanimljivije kod ovih klima jeste „I see“ senzor pomoću kojega klima uređaj prepoznaje prisutnost ili odsutnost osoba u prostoriji te radi u skladu s tim. Ako u prostoriji nema ljudi, uređaj se sam prebacuje u režim uštede električne energije.

- više informacija...

 

Parapetna jedinica

     Odlično dizajnirani klima uređaji koji do izražaja dolaze u režimu grijanja kada kroz mogućnost dvostrukog ispuha ispuhuju topli zrak na gornjoj i prednjoj strani uređaja. Odlikuju ih i vrlo efikasni filterski sustavi, tihi rad i impresivni energetski rezultati koji ih svrstavaju u razred A+++.

- više informacija...

 

Kanalna jedinica

     Prostorno i energetski efikasna izvedba koja svojim smanjenim dimenzijama omogućava ugradnju u spušteni strop, te je time idealna za hotelske sobe, dnevne boravke i poslovne prostore gdje se uređaj želi "sakriti". Mitsubishi kanalne jedinice također podržavaju mogućnost korištenja postojećih cijevi te se tom odlikom posebno ističu na tržištu.

 

Kazetna jedinica

     Ove četverostrujne jedinice su posebno pripremljene za ugradnju u euro raster strop te su idealne za poslovne prostore velikih površina i visokih stropova. Odlikuju se visinom ugradnje od svega 245 mm što ih čini najnižima u klasi i tehnologijom 3D "I-SEE" (opcija) koja omogućuje konstantno prilagođavanje uvjetima rada i automatski prelazak u štedljiviji režim rada po potrebi.

- više informacija...

 

Multi inverterski uređaji

     Multiinverterski Mitsubishi uređaji predstavljaju najbolja riješenja za multi-sistemske klimatizacijske potrebe. Vanjske jedinice podržavaju spajanje 2, 3, 4, 5 ili čak 6 unutarnjih jedinica. Kroz napretke u efikasnosti i flaksibilnosti, jedna vanjska jedinica može podržati široki izbor tipova gradnje.

 

Dizalice topline

    Mitsubishi Electric dizalice topline zrak-voda dokazano ostvaruju povoljnije grijanje. Ugradnja i korištenje dizalice topline za grijanje i hlađenje kao i za proizvodnju potrošne tople vode (PTV) ima višestruke prednosti kako za korisnika tako i za okoliš. U ponudi su modeli serije ZUBADAN i serije ECODAN.

- više informacija o dizalicama topline...

 

Kazetna jedinica - poslovna serija

    Mitsubishi Electric kazetne jedinice poslovne serije savršeno su rješenje za velik broj različitih aplikacija. Svojim kompaktnim dizajnom, inovativnim tehnologijama, bez obzira na vanjsku temperaturu, s lakoćom će rashladiti ili zagrijati željeni prostor. U ponudi su modeli Power Inverter i Eco Standard Inverter.

- više informacija...

 

Kanalna jedinica - poslovna serija

    Mitsubishi Electric kanalne jedinice poslovne serije savršeno su rješenje za velik broj različitih aplikacija, pogotovo u prostorima gdje se unutarnja jedinica želi sakriti. Svojim kompaktnim dizajnom i inovativnim tehnologijama s lakoćom će rashladiti ili zagrijati željeni prostor, nudeći pri tome tihi rad i odlična energetska svojstva. U ponudi su modeli serije PEAD i PEA s pripadajućom linijom Power, Standard i Eco Standard Inverter.

- više informacija...

 

Zidna jedinica - poslovna serija

    Mitsubishi Electric zidne jedinice poslovne serije savršeno su rješenje za velik broj različitih aplikacija. Svojom zidnom izvedbom donose dobro poznati izgled standardnog klima uređaja, a pritom nimalno ne zaostaju u dizajnu i performansama, već i prednjače u područjima specifičnim za poslovne potrebe. Odlikuju ih odlična energetska svojstva i fleksibilnost instalacije. U ponudi su modeli serije PKA u izvedbi linije PKA-M Power Inverter.

- više informacija...

 

Podstropna jedinica - poslovna serija

    Mitsubishi Electric podstropne jedinice nude jedinstveno rješenje za široku paletu zahtjeva poslovnih prostora. Svojom izvedbom zadovoljavaju uvjete prostora niskog i visokog stropa, a nude i mogućnost dovoda svježeg zraka izvana.Odlikuju ih odlična energetska svojstva i fleksibilnost instalacije. U ponudi su modeli serije PCA-M KA i model serije PCA-RP HA koji specifično zadovoljava zahtjevne uvjete kuhinjskih prostora.

- više informacija...

 

 

Kirigamine Style proizvodi...

   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

Kirigamine Zen proizvodi...

   
   
   
   
   
   

 

 

Standard inverter proizvodi...

   
   
 

 

 

Super inverter + proizvodi...

   
   

 

 

DC inverter proizvodi...

   
   

 

 


Standard Eco inverter proizvodi...

 

   
   

 

 

Parapetne jedinice...

   
 

 

 

Kanalne jedinice...

   
   
 

 

 

Kazetne jedinice...

   
   

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077