Japanski proizvođač Mitsubishi Electric predstavio je novu BT seriju, idealnu za sve koji istovremeno traže udobnost, energetsku učinkovitost i praktičnost. Ostvaruje ne samo odličnu energetsku učinkovitost, već i vrlo tih rad s razinom buke od 19 dB. Na taj se način stvara mirno okružje za opuštanje. Dizajnirana je za rad s R32 plinom koji znatno poboljšava rad i smanjuje troškove proizvodnje. Ova serija, kao što smo već navikli kod Mitsubishi Electric klima uređaja, također dolazi s najvišim standardima kvalitete kojima se čvrsto pozicionira ispred konkurencije.

 

Značajne karakteristike

 

Razina buke

BT serija nudi ultra tihi način rada s razinom buke od samo 19dB, što ga čini jednim od najtiših na tržištu i idealnim za mirno okruženje i opuštanje.

 

Energetska efikasnost

Koristi novi, ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 i upravo zahvaljujući njemu i naprednoj inverterskoj tehnologiji spada u uređaje visoke energetske učinkovitosti razreda SEER A++ i SCOP A+/A++. Dodatna ušteda električne energije moguća je i korištenjem Econo Cool tehnologije koja prilagođava rad jedinice te na taj način postiže do 20% veću energetsku učinkovitost.

 

Econo Cool

Econo Cool je inteligentna funkcija regulacije temperature kojom se prilagođava količina zraka usmjerena prema tijelu na temelju izlazne temperature zraka. Na taj se način temperatura podešavanja može se povisiti za 2 ° C bez gubitka udobnosti naspram standardnog načina hlađenja.

 

Novi daljinski upravljač

Novi moderni i kompaktni daljinski upravljač odlikuje se lako čitljivim velikim zaslonom i jednostavnom tipkom s temeljnim funkcijama.

 

WiFi sučelje i napredno upravljanje

Wi-Fi sučelje (opcionalno)

  • dodatno sučelje koje korisnicima omogućuje kontrolu klima uređaja i provjeru radnog stanja putem pametnih mobilnih uređaja


Žičani zidni daljinski upravljač (opcionalno)

  • dodatni zidni daljinski upravljač koji nudi proširene mogućnosti kontrole

 

I-save

I-Save opcija omogućuje način rada prilagođen osobnoj udobnosti. Postavite (unaprijed) preferiranu temperaturu pritiskom jedne tipke na daljinskom upravljaču ili se vratite na prethodnu postavku temperature ponovnim pritiskom na gumb.

 

 

DC inverter proizvodi

   
   

 

 

←  povratak


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077