Dizajn zaslužan nagrada


Serija EF razvijena je i dizajnirana u cijenjenom talijanskom studiju kako bi upotpunila moderan interijer i zadovoljila istančani ukus i najzahtjevnijih korisnika. Dobitnica je nagrada "Good design" i "reddot" te je dostupna u tri boje posebno odabrane kako bi se prirodno uklopile u bilo koji prostor.

   

 

Elegancija


       
Zen serija predstavlja spoj energetske efikasnosti sa sofisticiranim i elegantnim dizajnom. Uz to, prednji panel ne samo da izgleda privlačno već je i jednostavan za čišćenje.      

Kada je riječ o tamnim interijerima, luksuzna crna boja Zen jedinice čini doprinos profesionalnom i kvalitetnom osjećaju. U kombinaciji s vrlo učinkovitim performansama, Zen postavlja mjerilo kada je u pitanju kontrola udobnosti.

 
 
           
       
Srebrne Zen jedinice izrađene su korištenjem vrlo naprednih proizvodnih procesa, uključujući primjenu posebnog premaza za film kako bi se dobio moderan, suvremeni oblik. Moderni izbor boja nudi alternativu uobičajenom klima uređaju u sobi.       Bijele Zen jedinice savršeno se uklapaju u svijetle interijere. Tanak, elegantan dizajn izražava profinjenu eleganciju i čini jedinice savršenim za bilo koje aplikacije, velike ili male.  
 

 

 

Postavka tihog rada


Odlika ove serije je i postavka tihog rada kod koje razina buke unutarnje jedinice modela EF pada na samo 19dB, čime stvara mirno okružje za Vas.

 

 

Snižena potrošnja


Električni uređaji troše energiju u stanju pripravnosti čak i kada nisu u stvarnoj uporabi. Iako očigledno nastojimo smanjiti potrošnju energije tijekom stvarne upotrebe, vrlo je važno i smanjenje potrošnje energije koja se ne može spriječiti. Upravo zato ova serija ima postavku "snižena potrošnja u stanju pripravnosti"

 

 

Superioran dizajn


Unutarnja jedinica Kirigamine ZEN zadržava nevjerojatno tanak oblik čak i tijekom rada. Jedina značajna fizička promjena je pomicanje lamela. Kao rezultat toga, zadržava se vitak atraktivan izgled.

 

 

Energetski efikasan rad


Svi modeli u seriji postigli su visoku ocjenu uštede energije i doprinose smanjenoj potrošnji energije u kućama, uredima i nizu drugih postavki. Ponuda u raznim izlaznim kapacitetima i tipovima ugradnje kroz veliku primjenu obećava idealnu pogodnost za svakog korisnika.

 

 

Kirigamine Zen proizvodi...

   
   
   
   
   
   

 

 

←  povratak

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077