Mitsubishi Electric poslovna serija

Svojom poslovnom linijom klimatizacijskih uređaja Mitsubishi Electric ispunjava i najstrože zahtjeve tržišta i nudi najbolje opcije u pogledu održavanja, fleksibilnosti i operativnih troškova. Kroz opsežan asortiman zadovoljavaju se brojne komercijalne primjene, a uz dugogodišnje iskustvo i kvalitetu ostvaruje se garantirano zadovoljstvo i podrška korisniku.

 

Kazetna jedinica

Mitsubishi Electric kazetne jedinice poslovne serije savršeno su rješenje za velik broj različitih aplikacija. Svojim kompaktnim dizajnom, inovativnim tehnologijama, bez obzira na vanjsku temperaturu, s lakoćom će rashladiti ili zagrijati željeni prostor. U ponudi su modeli Power Inverter i Eco Standard Inverter.

- saznaj više

 

Kanalna jedinica

Mitsubishi Electric kanalne jedinice poslovne serije savršeno su rješenje za velik broj različitih aplikacija, pogotovo u prostorima gdje se unutarnja jedinica želi sakriti. Svojim kompaktnim dizajnom i inovativnim tehnologijama s lakoćom će rashladiti ili zagrijati željeni prostor, nudeći pri tome tihi rad i odlična energetska svojstva. U ponudi su modeli serije PEAD i PEA s pripadajućom linijom Power, Standard i Eco Standard Inverter.

- saznaj više

 

Zidna jedinica

Mitsubishi Electric zidne jedinice poslovne serije savršeno su rješenje za velik broj različitih aplikacija. Svojom zidnom izvedbom donose dobro poznati izgled standardnog klima uređaja, a pritom nimalno ne zaostaju u dizajnu i performansama, već i prednjače u područjima specifičnim za poslovne potrebe. Odlikuju ih odlična energetska svojstva i fleksibilnost instalacije. U ponudi su modeli serije PKA u izvedbi linije PKA-M Power Inverter.

- saznaj više

 

Podstropna jedinica

Mitsubishi Electric podstropne jedinice nude jedinstveno rješenje za široku paletu zahtjeva poslovnih prostora. Svojom izvedbom zadovoljavaju uvjete prostora niskog i visokog stropa, a nude i mogućnost dovoda svježeg zraka izvana.Odlikuju ih odlična energetska svojstva i fleksibilnost instalacije. U ponudi su modeli serije PCA-M KA i model serije PCA-RP HA koji specifično zadovoljava zahtjevne uvjete kuhinjskih prostora.

- saznaj više