Kompaktne unutarnje i vanjske jedinice visokih performansi koje uz naprednu tehnologiju invertera osiguravaju vrhunsku uštedu energije i udobnost u svim prostorijama.

 

Moderan dizajn


Za prednji dio unutarnje jedinice upotrebljava se elegantan dizajn ravnog panela. Jednostavan izgled odgovara estetici prostorije.

 

Napredna kontrola invertera


Kako bi osigurale efikasan rad cijelo vrijeme, najnovije inverterske tehnologije Mitsubishi Electric prihvaćene su za automatsko prilagođavanje pogonskog opterećenja prema potrebi. Na taj način smanjuje pretjeranu potrošnju električne energije i ostvaruje ocjenu energetskog ranga „A“ za 25/35 klase i „A +“ za razrede 50/60/71.

 

Postavka tihog rada


Miran, opuštajući prostor je nadomak ruke. U ovoj postavci razina buke rada klima uređaja je samo 22dB (klase 25/35). Rad je toliko tih da čak možete zaboraviti da je klima uređaj uključen.

 

 

Duga dužina cijevi


U usporedbi s prethodnim modelima, duljina cjevovoda je značajno povećana, dodatno poboljšavajući jednostavnost i fleksibilnost ugradnje.
 

 

Kompaktne jedinice


Širine unutarnje i vanjske jedinice su kompaktne, što omogućuje ugradnju u manje prostore.

 

 

Prošireni radni rasponKao rezultat proširenog radnog raspona hlađenja, ovi modeli imaju širi raspon upotrebnih okruženja i primjena od prethodnih modela.

 

 

Standard inverter proizvodi...

   
   
 

 

 

←  povratak

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077