PKA serija

 

Kako bi zadovoljio specifične potrebe širokog spektra poslovnih prostora, Mitsubishi Electric vam predstavlja seriju kompaktnih zidnih unutarnjih jedinica koje nude praktičnost jednostavne ugradnje, a velika linija proizvoda (modeli M35-M100) osigurava rješenje najboljeg usklađivanja. Dizajnirane su za visoku energetsku učinkovitost i uštedu energije te time predstavljaju odgovor na vaš zahtjev specifičnih klimatizacijskih potreba.

 

 

 

Žično i bežično

Mitsubishi Electric pobrinuo se osigurati vam izvedbu koja najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima instalacije. Od sada su uz modele s bežičnom kontrolom dodani i oni sa žičanom, pa raznolik izbor omogućuje optimalno rješenje i za kupca i za lokaciju.

 

 

 

Visoka energetska učinkovitost i usklađenost s ErP Lot 10

Visoko učinkoviti izmjenjivači topline i novo dizajnirani pretvarači snage (PUHZ-ZM) doprinose nevjerojatnom smanjenju potrošnje električne energije, a rezultirali su modelima u rasponu punog kapaciteta koji postižu ocjenu uštede energije ranga A, A + i A ++.

 

 

 

Elegantan dizajn

Kako bi se postigao elegantan dizajn koji će dugoročno ostati skladan sa svakim interijerom, promjenjena je boja jedinice na čistu bijelu, a prednji panel je savršeno ravan. Postignut je bolji vizualni dojam koji će pratiti vašu viziju poslovnog prostora, a kao dobrodošao dodatak održavanja istog, panel je sada vrlo jednostavno očistiti.

 

 

 

Pumpa za odvod kondenzata

Od sada svi modeli dolaze s opcijom pumpe za odvod kondenzata. Ugradnja pumpe omogućava odvod kondenzata do 800 mm iznad osnove unutarnje jedinice. Kondenzat se može lako ispustiti čak i ako površina na kojoj je zidna jedinica nema izravan pristup vanjskom prostoru. Na ovaj način povećan je stupanj slobode instalacije i lakše postizanje boljeg vizualnog dojma.

 

 

 

Potpuna kontrola

Uz dosadašnju standardnu ponudu s bežičnim daljinskim upravljačem, od sada su dostupni i žičani daljinski upravljači PAR-40MAA i PAC-YT52CRA koji nude dodatni izbor izvedbe instalacije i zadržavanje kontrole uređaja neovisno o pregradnim zidovima. Za povezivanje vašeg uređaja s PAR-40MAA / PAC-YT52CRA žičanim upravljačima potreban je kabel s priključnom kontrolom PAC-SH29TC-E (opcija).

Glavne značajke

 • Automatsko ponovno pokretanje koje je osobito korisno u vrijeme nestanka struje, kada se jedinica automatski vraća u rad prilikom dolaska napajanja

 • Postavka uštede energije koja prilagođava rad uređaja kako bi se zadržala zadana temperatura uz optimalni odnos potrošnje energije

 • Vremenski timer rada za željeno automatsko isključivanje i uključivanje 

 • Višejezična podrška izbornika upravljača

 • Samodijagnostička funkcija gdje se kontrolni kodovi prikazuju na daljinskom upravljaču kako bi se obavijestilo korisnika o otkrivenim kvarovima

 • Zaključavanje kontrola unutarnje jedinice u slučaju kada je to potrebno (primjerice apartmani)

 • Dvostruka temperaturna postavka za grijanje i hlađenje koja se automatski pokreće ovisno o temperaturi u prostoriji

 

 

 

PKA-M Power Inverter


Linija PKA-M Power Inverter dio je PKA serije i time donosi sve ranije navedene mogućnosti i funkcionalnosti, ali i neke novosti s kojima se predstavlja kao zidni sustav koji spaja mnoštvo izvanrednih značajki s novim modernim i sofisticiranim dizajnom. Nudi visoku sezonsku učinkovitost, napredne mogućnosti upravljanja i prošireni raspon duljine cijevi. Ove značajke uz efikasnost i isplativost čine ovu seriju izuzetno fleksibilnom i u instalaciji.

 • Poboljšana je kontrola protoka zraka, uključujući podesive lamele za ravnomjerno raspoređivanje zraka
 • Priključak cijevi na zidnu jedinicu nalazi se skriven u unutrašnjosti unutarnje jedinice radi jednostavne i uredne ugradnje
 • Osiguran je puni kapacitet grijanja do -3 ° C
 • Maksimalna duljina cijevi kod instalacije do 100m (veličina 100)
 • Korištenje najnovijeg rashladnog medija R32 osiguralo je dodatnu efikasnost i uštedu energije

 

Uz standardni bežični daljinski upravljač ova serija nudi i dodatne mogućnosti kontrole koje će olakšati korištenje podići kontrolu sustava na novu, višu razinu.

 

Power Inverter uređaji

   
   
   

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077