Olimpia Splendid industrijska je grupa osnovana 1956. godine i danas je vodeća svjetska tvrtka u klimatizaciji, grijanju i obradi zraka. Uspjeh je ostvaren zahvaljujući jedinstvenom pristupu proizvodnji inovativnih integriranih sustava za obradu zraka. Ovaj pristup rezultirao je stvaranjem više od 11 registriranih patenata, probojem na tržište u više od 45 zemalja i jednom lijepom talijanskom pričom o inovaciji i rastu vrijednosti "made in Italy" dizajna tehnologije. 

Tvrtka se vodi jedinstvenom vizijom unaprjeđenja života svojih kupaca širom svijeta, uvođenjem svestrane udobnosti i zadovoljavanjem njihovih potreba u kućnom i profesionalnom okruženju. S tim ciljem, Olimpia Splendid proizvodi se dizajniraju i grade poštujući okruženje i okoliš, razvijajući pritom inteligentna, učinkovita i inovativna rješenja. U održivosti tih vrijednosti i kontinuiranog rasta im već preko 60 godina pomažu upravo ljudi, vlastiti zaposlenici koji stručnošću i entuzijazmom čine temelje ove tvrtke.

Naravno, kako se radi o pravom talijanskom dizajnu, ne smije se zaboraviti i na originalnost i eleganciju koji karakteriziraju Olimpia Splendid proizvode. Tome svjedoče i brojne nagrade od strane prestižnih međunarodnih sudaca u dizajnu: "Good Design Award", "Red Dot Award" i "IF Design Award". Olimpia Splendid proizvodi nastavljaju oduševljavati estetikom, u današnje vrijeme sve više prepoznatom karakteristikom na tržištu.