Olimpia Splendid industrijska je grupa osnovana 1956. godine i danas je vodeća svjetska tvrtka u klimatizaciji, grijanju i obradi zraka. Uspjeh je ostvaren zahvaljujući jedinstvenom pristupu proizvodnji inovativnih integriranih sustava za obradu zraka. Ovaj pristup rezultirao je stvaranjem više od 11 registriranih patenata, probojem na tržište u više od 45 zemalja i jednom lijepom talijanskom pričom o inovaciji i rastu vrijednosti "made in Italy" dizajna tehnologije. 

Tvrtka se vodi jedinstvenom vizijom unaprjeđenja života svojih kupaca širom svijeta, uvođenjem svestrane udobnosti i zadovoljavanjem njihovih potreba u kućnom i profesionalnom okruženju. S tim ciljem, Olimpia Splendid proizvodi se dizajniraju i grade poštujući okruženje i okoliš, razvijajući pritom inteligentna, učinkovita i inovativna rješenja. U održivosti tih vrijednosti i kontinuiranog rasta im već preko 60 godina pomažu upravo ljudi, vlastiti zaposlenici koji stručnošću i entuzijazmom čine temelje ove tvrtke.

Naravno, kako se radi o pravom talijanskom dizajnu, ne smije se zaboraviti i na originalnost i eleganciju koji karakteriziraju Olimpia Splendid proizvode. Tome svjedoče i brojne nagrade od strane prestižnih međunarodnih sudaca u dizajnu: "Good Design Award", "Red Dot Award" i "IF Design Award". Olimpia Splendid proizvodi nastavljaju oduševljavati estetikom, u današnje vrijeme sve više prepoznatom karakteristikom na tržištu.

 

Unico serija klima uređaja bez vanjske jedinice

Olimpia Splendid još je 1998. godine patentirala klima uređaje bez vanjske jedinice te time stvorila liniju proizvoda koja na vrlo jednostavan i estetski prihvatljiv način rješava problem nemogućnosti instalacije standardne ili mobilne klime. Unico serija nudi brojne izvedbe klima uređaja različite snage, sustava filtracije, režima rada i dizajna. Upravo se s tom velikom ponudom pouzdano plasiraju na tržište i nude pametna rješenja za sve situacije i potrebe.

Više o Unico seriji klima uređaja možete pročitati OVDJE

 

Dolceclima serija mobilnih klima uređaja

Olimpia Splendid predstavlja najtiše i najkompaktnije prijenosne DOLCECLIMA klima uređaje na tržištu: praktične, učinkovite i sve u A klasi. Dizajnirane su za hlađenje ili zagrijavanje zraka u sobi i ne zahtjevaju vanjsku jedinici niti instalaciju. Dodatno su opremljene kotačićima, tako da se mogu vrlo lako premještati iz jedne prostorije u drugu.

Više o Dolceclima seriji mobilnih klima uređaja možete pročitati OVDJE

 

Aura serija pročišćivača zraka

Olimpia Splendid predstavlja najefikasniju liniju pročišćivača zraka dosad: AURA. Model Aura Di kvalitetom će zadovoljiti stroge uvjete današnjeg tržišta i sve informiranijih korisnika, dok će modernim dizajnom osigurati oku ugodan dodatak svakom kućanstvu.

Više o Aura seriji pročišćivača zraka možete pročitati OVDJE

 

Olimpia Splendid serija odvlaživača zraka

Olimpia Splendid predstavlja visoko efikasnu liniju odvlaživača zraka Aquaria i Seccoprof s kojima ćete se brzo i uspješno riješiti viška vlage u zraku. Naravno dolaze u kompaktnim i elegantno dizajniranim kučištima koja će se besprijekorno uklopiti u vaš interijer.

 

Olimpia Splendid serija ovlaživača zraka

Olimpia Splendid ovlaživači zraka serije Limpia i Aqua donose olakšanje u vaš dom, jer sada napokon možete uživati u željenom grijanju prostora bez gubitka razine vlage. Spriječite neželjene efekte koje suhi zrak ima na vašu kožu, grlo, nos, pa čak i vaše pokućstvo. 

 

Astomi serija aroma difuzera

Olimpia Splendid aroma difuzeri serije Astomi idealno su rješenje za osvježavanje svake prostorije, a zahvaljujući malim dimenzijama mogu se lako prenositi i postaviti na svako željeno mjesto. Uz osvježavanje, mogu vam služiti i kao noćna svjetiljka s posebnom Chromotherapy funkcijom koja će dodatno pridonjeti stvaranju savršenog ambijenta.