Olimpia Splendid predstavlja najtiše i najkompaktnije prijenosne DOLCECLIMA klima uređaje na tržištu: praktične, učinkovite i sve u A klasi. Dizajnirane su za hlađenje ili zagrijavanje zraka u sobi i ne zahtjevaju vanjsku jedinici niti instalaciju. Dodatno su opremljene kotačićima, tako da se mogu vrlo lako premještati iz jedne prostorije u drugu.

Odvod toplog zraka osiguran je korištenjem fleksibilne odvodne cijevi koja se može postaviti između prozorske ploče, ispod roleta ili kroz otvor napravljen u staklenim pločama, dok se kondenzat raspršuje i izbacuje izravno iz klima uređaja van kroz istu cijev. Na ovaj je način eliminirana kadica za skupljanje kondenzata i konstantno potrebno pražnjenje kako bi klima uređaj nastavio s radom.

 

 

WiFi upravljanje

Vrijedi za modele:

Air Pro 13 A+ WiFI / Air Pro 14 WiFi / Air Pro 14 HP WiFi 

 

 

 

Blue Air tehnologija

Izabrani DOLCECLIMA klima uređaji dizajnirani su u skladu s inovativnim sustavom raspodjele zraka u okoliš, kako bi dobili ujednačeno stanje i zajamčili maksimalnu udobnost; zahvaljujući sustavu BLUE AIR TECHNOLOGY, ispušteni hladni zrak ne pogađa izravno stanare u sobi, a vrlo visok i dubok mlaz doseže visinu od 4 metra i više od 3 metra stvarajući jednoliku temperaturu u okruženju.

 

 

Dostupne funkcionalnosti

DOLCECLIMA uređaji dolaze s mnogo inovacija i unaprijeđenja u odnosu na prijašnje modele i konkurenciju. Različiti modeli dolaze s različitim funkcionalnostima, a detaljnije opise možete provjeriti na stranicama samih proizvoda. Ovdje ćemo ih navesti i ukratko opisati.

 

 

 

Dolceclima mobilni klima uređaji